De mogelijkheden van Falco overkappingen met glas

Voor een mooiere buitenwereld!

Wilt u een heldere, transparante of lichtdoorlatende overkapping voor bijvoorbeeld uw bedrijfsterrein? Dat kan bij Falco. Onze overkappingen kunnen worden ingezet als fietsenstalling, berging en rokersruimten.

Ze bieden vele mogelijkheden wat betreft wand- en dakbekleding; zelfs in glas!

Veiligheidsglas

Een veelgebruikt materiaal voor de Falco overkappingen is veiligheidsglas. Het veiligheidsglas bestaat uit gehard glas. Dit glas wordt verhit waardoor het veel sterker wordt. Gehard glas is wel tot 5 keer sterker dan onverhard glas. Bijkomend voordeel is dat zodra gehard glas breekt, het in duizenden kleine stukjes uiteenvalt waardoor scherpe wonden worden voorkomen.
Daarnaast biedt Falco ook andere materialen die transparant zijn of lichtdoorlatend zoals polycarbonaat en polycarbonaat damwand profiel.

Overkapping voor uw terrein?

Bent u benieuwd naar voorbeelden van Falco overkappingen met veiligheidsglas en ander lichtdoorlatende bekledingen? Zoekt u een overkapping voor uw terrein?
Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor informatie en advies. Ook een bezoek op locatie is mogelijk om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Bel Falco op (0546) 55 44 44 of mail naar verkoop@falco.nl.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie