Nieuwe Calcino Romantico van Caparol ondersteunt ‘romantische’ schilder

Caparol introduceerde Calcino Romantico tijdens afgelopen Week van de Bouw.

Onlangs introduceerde Caparol deze nieuwe, elegante wandafwerking. Calcino Romantico stelt een creatieve schilder in staat om iedere ruimte een stijlvolle metamorfose te laten ondergaan.

De officiële presentatie van Calcino Romantico vond onlangs plaats tijdens de Week van de Bouw.

Van beton tot steen

De gevarieerde en aantrekkelijke kleurcollectie biedt uitgebreide mogelijkheden om iets bijzonders tot stand te brengen, zeker in combinatie met verschillende technieken. Zo kan een schilder met Calcino Romantico een robuuste betonuitstraling creëren, maar ook een authentiek steenachtig oppervlak behoort tot de mogelijkheden. Calcino Romantico is een mineraal product op basis van kalk, marmerpoeder en water.

Vochtregulatie

Calcino Romantico draagt niet alleen bij aan een aangename sfeer, maar ook aan een gezonde woon- en werkomgeving. De fijne kalkdeeltjes nemen vocht op en geven die onder droge omstandigheden weer geleidelijk af. Calcino Romantico reguleert zo de vochtigheid en remt de groei van bacteriën en schimmels.

Persoonlijke touch

Het nieuwe wandafwerkingsproduct van Caparol is makkelijk te verwerken en biedt de ontwerper en verwerker ruimschoots de gelegenheid om aan het interieurontwerp een persoonlijke touch toe te voegen.

 
Calcino Romantico is geschikt voor op vrijwel alle ondergronden in interieurs. Het is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren uit het 3D SystemPlus van Caparol.

 
DAW Coatings Nederland B.V.

 
info@caparol.nl

 
www.caparol.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie