BUVA levert inbraakveilige hardglas ramen met chique uitstraling

Inbraakveilige ramen… maar het oog wil ook wat!

Er zijn verschillende mogelijkheden om uitzetramen aan de zware inbraakwerendheidseisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen te laten voldoen. Een solide, maar minder fraaie oplossing, is een barrièrestang.

Barrièrestang overbodig

BUVA hardglas uitzetramen bieden nu een inbraakwerende variant uit de serie ISO 1300 en ISO-PLUS 3000; aanvullende producten als een barrièrestang zijn niet nodig! Uiteraard geschikt voor nieuwbouw maar met name de chique oplossing voor renovatieprojecten waarbij bestaande uitzetramen worden vervangen.

Toepassing

BUVA hardglas ISO en ISO-PLUS draai-, uitzet- en valramen worden veelvuldig in renovatieprojecten toegepast vanwege de nagenoeg onbegrensde mogelijkheden in afmetingen en uitvoeringen.

 
Scharnieren en sluitingen worden rechtstreeks op de ramen aangebracht zodat ze. Voordeel hiervan is dat de ramen geen aluminium of houten omkadering nodig hebben. Een slanke en strakke vormgeving is het resultaat.

 
Bijkomend voordeel is dat de BUVA hardglas ramen volledig onderhoudsvrij en recyclebaar zijn. De meeste uitvoeringen zijn leverbaar met een U-waarde van 1,2 W/m2.K waardoor het BUVA hardglas in de categorie HR++ valt.

 
Uiteraard zijn de ramen ook inbraakwerend (NEN5096, weerstandklasse 2 en PKVW nieuwbouw en bestaande bouw) leverbaar; bij type ISO 1300 en ISO-PLUS 3000 zelfs zonder barrièrestang!

Uitvoeringen

BUVA hardglas draai-, uitzet- en valramen zijn leverbaar in 5 basisuitvoeringen:

  • BUVA 500: enkelglas;
  • BUVA ISO 1000: dubbelglas met kunststof, 15 mm brede omranding;
  • BUVA ISO 1200: dubbelglas met keramische, 24 mm brede screen;
  • BUVA ISO 1300: type 1200 in inbraakwerende uitvoering;
  • BUVA ISO-PLUS 2000: dubbelglas met keramische, 38 mm brede screen en geïntegreerde kaderdichting;
  • BUVA ISO-PLUS 3000: type 2000 in inbraakwerende uitvoering.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie