Revit bestanden Legrand Nederland nu in DRS 2.0 beschikbaar

Kabeldraagsystemen Legrand nu universeel uitwisselbaar met BIM.

Legrand Nederland conformeert zich als een van de eerste partijen in de installatietechniek aan de nieuwe opgerichte DRS 2.0 BIM standaard.

 
Dat wil zeggen dat het kabeldraagsystemen pakket van Legrand nu universeel uitwisselbaar is tussen alle Autodesk BIM pakketten van binnen en buiten de installatietechniek.

Eén standaard

Hiermee speelt Legrand in op de toenemende behoefte aan één universele objecten standaard, ontwikkeld en uitgedragen door de Revit Gebruikersgroep NL: een groep van 150 enthousiaste BIM ambassadeurs die onder andere een einde wil maken aan het grote euvel van importproblemen tussen Revit-applicaties.

 
Klik hier voor het ophalen van onze DRS 2.0 bestanden kabelgoot, draadgoot, wandgoot, kabelladder en meer.

Legrand Nederland

In Nederland bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, railkokersystemen, datanetwerken, kabeldraagsystemen, deurcommunicatie, woningautomatisering of schakelmateriaal: de systemen van Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie