Ivana maakt ongeautoriseerd kopiëren sleutels vrijwel onmogelijk

Ivana Necoloc+ sleutel en MCP cilinder zijn inmiddels voorzien van technische hoogstandjes.

Ivana heeft voor ieder type gebouw een passend sluitplan. Waar het voor een bewoner wellicht gewenst is dat een huissleutel nagemaakt kan worden, is dit voor een gebouwbeheerder juist een nachtmerrie.

 
Dat sleutels met sleutelcertificaat niet nagemaakt mogen worden, betekent helaas niet dat iedereen zich daar ook netjes aan houdt. Sterker nog, er zijn inmiddels sleutelfreesmachines die een sleutel aftasten en deze uit een stuk massief kopiëren.

Technische hoogstandjes

Ivana heeft om die reden een aantal technische hoogstandjes in het cilinderhuis en de sleutel geïntegreerd:

  • de Necoloc+ sleutels zijn voorzien van een sleutelprofiel met oneindige merkbescherming (hierdoor verloopt het patent niet) en een speciaal sleutelpunt profiel. Hierdoor is het namaken van een Necoloc+ sleutel flink moeilijker en bovendien strafbaar geworden;
  • MCP (Magnetic Copy Protected) biedt een nog hogere bescherming. Hier zorgt een in de sleutel opgenomen magneet voor een extra beveiliging tegen het namaken van de sleutel. De magneetstift in de cilinder zorgt voor een extra vergrendeling, naast de standaard 6 stiften vergrendeling.
Veiligheidsniveau

Wist u dat u in een Ivana Necoloc+ sluitplan naar behoefte per deur het veiligheidsniveau kunt bepalen? Bijvoorbeeld geen SKG keur voor de binnendeuren, 2 of 3 sterren SKG voor de buitenschil, MCP naar wens in alle cilinders of alleen in de buitenschil en de serverruimte?
Uw Ivana leverancier heeft met het uitgebreide Necoloc+ assortiment op iedere vraag een antwoord.

 
Kijk op www.ivana.com voor de dichtstbijzijnde Ivana leverancier.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie