Gevelproducten.nl biedt antwoord op tendens ‘sneller en slimmer bouwen’

Online platform gevelbekleding presenteert noviteiten en slimme alternatieven op BouwBeurs.

Insteek is om alle betrokken partijen in een oogopslag wegwijs te maken in het enorme aanbod aan gevelbekleding. Ook toont de site per specifieke situatie de meest geschikte oplossing.

Duidelijkheid en oplossingen

Door het grote aanbod aan gevelbekleding (anders dan baksteen) is het voor de bouwsector niet altijd eenvoudig een keuze te maken. Het online platform Gevelproducten.nl heeft als doel duidelijkheid te scheppen en oplossingen aan te reiken.

 
Daarnaast biedt de site informatie en middelen, die het werkproces versnellen, zoals juiste verwerkingsvoorschriften, een gratis monsterservice en een technische helpdesk.

Sneller en slimmer bouwen

Dit grootste online platform in gevelbekleding is een initiatief van RET Bouwproducten. Bekende A-merken zijn vertegenwoordigd, maar ook diverse nieuwe merken, waarmee de site inspeelt op de toenemende vraag naar hoogwaardige producten voor een lagere vierkante meter prijs.

 
Tijdens de Week van de Bouw presenteert Gevelproducten.nl op stand 11.009 een drietal noviteiten en een viertal ‘slimme’ alternatieven op bestaande en gevestigde oplossingen. Alles vanuit het centrale thema ‘sneller en slimmer’ bouwen.

3 Noviteiten

Een compleet houten gevelsysteem dat automatisch zorgt voor een juiste ventilatie en vochtvorming tegengaat is MOCO Pinufix. De tweede noviteit is Medite Tricoya Extreme Boeideel: duurzaam plaatmateriaal dankzij veranderend houtstructuur na een uniek behandelproces. Tot slot: platform Profix, een universeel aluminium regelwerk voor het zichtbaar of onzichtbaar bevestigen van gevelbekleding.

Slimme alternatieven

Alternatieven voor de huidige manier van werken binnen de bouw kunnen bijdragen tot (nog) slimmer en sneller bouwen.
Het kunststof dakrandpaneel Fortalit, bijvoorbeeld, biedt een hoogwaardige kwaliteit voor een lagere vierkante meterprijs. De montagedoppen voor blinde (klik)bevestiging dakrandpanelen zijn uniek.
Ook de ISIcompact-HPL gevelplaat zorgt voor een lagere meterprijs en is bovendien KOMO en FSC gecertificeerd.
Het houten gevelpaneel MOCO Premium Variant maakt blinde bevestiging mogelijk. Het paneel geeft een volledige garantie van tien jaar.
Vochtig pleisterwerk ontsiert de gevel maar door sierpleistersysteem Strikotherm Bluclad Open toe te passen niet meer.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie