De nieuwste Efaflex snelloopdeuren heten Essential en Soft Touch

De EFAFLEX SST-Essential is hét alternatief voor een sectionaaldeur.

EFAFLEX komt met een nieuwe snelloop spiraaldeur, de SST Essential, welke alle kwaliteiten van een EFAFLEX snelloopdeur bezit maar voor een zeer gunstige prijs.

Zonder haperen

De SST Essential snelloop-spiraaldeur bevat net als alle andere EFAFLEX spiraaldeuren de EFA-THERM lamellen die voor optimale isolatie zorgen. Daarnaast loopt de Essential dankzij de spiralen soepel en slijtagevrij. Geen ander mechanisch principe is in staat de zware belasting van het dagelijks verkeer zo zonder haperen te laten verlopen. De voordelen van dit type snelloop-spiraaldeur ten opzichte van een sectionaaldeur:

  • het deurblad wordt niet op een as gewikkeld, maar door spiraalvormige geleiding ruimtebesparend op afstand gehouden;
  • de openingssnelheid van 0,5 m/sec ligt 2,5 keer hoger dan een sectionaaldeur;
  • kleinere lamellen van 250 mm hoog en modulair opgebouwd;
  • standaard een noodontgrendeling via een trekschakelaar, een fotocel en een contactlijst aan de onderzijde van het deurblad.
SRT-Soft Touch: snelroldeur overwint elke ‘crash’

Daarnaast heeft EFAFLEX een nieuwe snelroldeur, de EFA-SRT Soft Touch, ontwikkelt speciaal voor deze intensieve industriële toepassing die aanrijdbestendig is. Dit deursysteem heeft een volledig opnieuw ontworpen bescherming en biedt dankzij een flexibele onderbalk een hoge mate van betrouwbaarheid.

 
Dankzij het gepatenteerde EFA Soft Touch-systeem voldoet de deur aan de eisen van tocht, snelheid, handmatige opening in geval van nood en bescherming tegen botsingen. Deze innovatieve technologie combineert deurbladspanning, balans en aanrijddetectie in één gezamenlijk systeem. Het resultaat is superieure functionaliteit, hoge betrouwbaarheid en een legendarische levensduur.

« Nieuws overzicht