Glas in beweging: SOLARLUX® CERO®

Solarlux laat nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geveloplossingen zien.

Op de bouwbeurs in Utrecht toont Solarlux de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geveloplossingen die royaal geopend kunnen worden. Al ruim 30 jaar is Solarlux marktleider met een omvangrijk portfolio van glazen vouw- en schuifwanden.

Verzonken vloerrail met slechts 15 mm aanslag

Glazen vouwwanden kunnen compact samengevouwen worden en zijn mede daardoor geschikt voor talrijke toepassingsmogelijkheden. Systemen worden continu geoptimaliseerd op het gebied van techniek, design, comfort en veiligheid om te voldoen aan de gewenste vraag vanuit de markt.

 
De vloerrails van de geïsoleerde vouwwanden SL60e en SL 80/81 hebben slechts een aanslag van 15 mm en voldoen desondanks aan alle vereisten, zoals aan de norm voor barrièrevrij wonen die 20 mm bedraagt. Bovendien is een hoge wind- en waterdichtheid tot 600 Pascal gegarandeerd.

CERO

Een tweede noviteit is het geheel nieuwe schuifsysteem CERO voor buitengewone architectuur en spectaculaire perspectieven. Indrukwekkende glasoppervlaktes tot 15 m2 laten de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Met een wegschuifbaar volglazen hoekelement verdwijnen de grenzen van de woonruimte helemaal. De glaselementen kunnen mechanisch bestuurd worden tot een gewicht van 1000 kg. De CERO voldoet aan de kwaliteitseisen conform de CE-markering en is gecertificeerd met een inbraakwerendheidsklasse RC2. Het CERO systeem is beschikbaar in 3 varianten: ongeïsoleerd, geïsoleerd en met triple beglazing.

Onzichtbaar

Datgene wat SOLARLUX ® CERO ® tot een onzichtbaar kozijn maakt zijn de horizontale, beweeglijke glasvleugels met groot oppervlak gecombineerd met helder 3-laags glas en hoogwaardige geïsoleerde aluminiumprofielen. De vele mogelijkheden en combinaties met minimalistische schuif- en vaste elementen, ook als hoekverbinding, maken een ongekende mate van architectonische vrijheid mogelijk. Zo wordt het eindelijk mogelijk om concepttekeningen ongewijzigd in realiteit om te zetten.

 
SOLARLUX ® CERO ® is leverbaar in alle RAL-kleuren en kan ook geannodiseerd worden geleverd. Ook leent het systeem zich uitstekend voor integratie in een uitbouw of onze serres!

 
Solarlux is tijdens de week van de bouw te vinden in hal 3, standnummer 48.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie