Op zoek naar ‘natuurlijke’ inspiratie voor een nieuw project?

Derako toont duurzame façadesystemen van massief hout of bamboe tijden Material Xperience.

Of wilt u weten hoe hout of bamboe als gevelbekleding u project kan verrijken en de duurzaamheid van uw gebouw kan vergroten? Dat kan onder andere met een Cradle-to-Cradle certificering en bijdrages aan LEED en BREEAM.

Bezoek de stand van Derako International B.V. op de Material Xperience. De beurs is nog tot en met 13 februari te bezoeken in de jaarbeurs van Utrecht. U vindt de Derako stand nr. 22 in de sectie façades en daken.

 
Systemen voor façade, plafond en wand

Op de stand is een 3 meter hoge constructie te zien met daarop een demo-installatie van het Derako façade-plafond- en wandsysteem. <alttag: massief houten plafond, wand en gevelsystemen> Het Derako façadesysteem is een systeem waarbij de bevestiging van de houten of bamboe lamellen, middels gepatenteerde RVS clips, geheel uit het zicht plaatsvindt. De lamellen worden zonder schroeven en nagels gemonteerd wat corrosiestrepen voorkomt en bovendien zijn de lamellen geheel demonteerbaar.

 
Inspiratie

Tevens is er op de stand een inspiratie-display aanwezig welke de beschikbare houtsoorten toont. Naast de vele massief houten varianten laat Derako ook, het nieuw in het programma opgenomen, Derako MOSO bamboe voor façades zien. Het bamboeproduct is inmiddels ook beschikbaar voor de 
Derako wand- en plafondsystemen.

 
Een Bamboe façade met meerdere credits voor LEED en BREEAM

Het MOSO Bamboe Xtreme product toegepast binnen het Derako façadesysteem draagt bij aan het verkrijgen van meerdere credits binnen BREEAM en LEED.

 
Specifieke credits vindt u hier met meer informatie over LEED en BREEAM binnen het bamboe façadesysteem.

« Nieuws overzicht