Capatect Accento: Betonlook voor exterieur.

De spachteltechniek Accento stelt u in staat veelzijdige betonachtige oppervlakken te creëren voor gevels. Krachtige kleurtonen geven een intensieve, iriserende en nuancerijke uitstraling.

Steenachtige kleurtonen geven een driedimensionale dieptewerking met geologisch aandoende structuren. Heldere wit- en grijsnuances daarentegen, geven een meer klassiek en gemarmerd effect.

Twee afwerkingslagen

Het systeem bestaat uit een afwerking met Accento-Spachtel in kleur en een toplaag van Accento-Finish. Accento-Spachtel, de eerste afwerkingslaag, is een speciale plamuur voor het maken van fijne, gladde en decoratieve spateltechnieken en kan in alle kleuren uit de Caparol kleurenwaaier 3D System Plus worden geleverd.

 
De tweede afwerkingslaag, Accento-Finish, creëert met een speciale metallic effect een betonachtig oppervlak en kan worden gekozen in transparant, goud, zilver of koper. Wat altijd doorslaggevend is voor het eindresultaat, is het individuele ‘handschrift’ van de verwerker in combinatie met de kleur van het gebruikte materiaal.

Alle voordelen op een rij
  • fascinerende designmogelijkheden;
  • veelzijdige uitstraling: van iriserend tot driedimensionaal tot klassiek-elegant;
  • altijd een uniek effect door het ‘handschrift’ van de verwerker;
  • ook geschikt als afwerking op gevelisolatie.

 
Vraag meer informatie aan via info@caparol.nl of bezoek onze website.

 
Of bezoek de Material Xperience in hal 2, stand 58.