Snel en slim transformeren tot sanitaire ruimte

RET levert Fibo Trespo, kant en klare tegelpanelen.

Met de kant en klare tegelpanelen van Fibo Trespo is het snel en veel meters maken. De tegelpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte HPL toplaag en backing.

 
In deze toplaag is een fraai tegelmotief gefreesd. De wanden zijn na plaatsing dus direct fraai afgewerkt; niet van een traditionele badkamer te onderscheiden. Er zijn verschillende decoren beschikbaar waarmee iedere gewenste stijl gecreëerd kan worden. Bovendien zijn de tegelpanelen direct – droog en schoon – te plaatsen op de draagconstructie. Hierdoor is het product bij uitstek geschikt voor prefabbouw.

Duurzaam eindresultaat

Fibo Trespo is bijzonder onderhoudsvriendelijk. De HPL toplaag is ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen. Daarnaast zijn de voegen- in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk - volkomen glad waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht. Ideaal voor de eindgebruiker!
Tel hierbij op de 15 jaar fabrieksgarantie en u bent verzekerd van een duurzaam eindresultaat.

Binnen 2 dagen de badkamer renoveren?

Ook daar is Fibo Trespo uitermate geschikt voor. Met de kant en klare tegelpanelen kunnen wanden in één arbeidsgang worden bekleed. U bespaart (wacht)tijd van het voorstrijken, stuken, lijmen en voegen. Bovendien zijn de tegelpanelen direct over bestaand tegelwerk te plaatsen. De badkamer is daardoor veel sneller klaar!

Kenmerken
  • basismateriaal: watervast verlijmde Berken multiplex 9 mm;
  • toplaag: HPL toplaag en backing (1,2 mm);
  • randen: aqualock (langszijden) en afgeschuinde kanten;
  • dikte: 10,2 mm;
  • afmeting: werkend 240/302 x 60 cm;
  • PEFC™ en CE gecertificeerd;
  • 15 jaar garantie.
Zelf ervaren

Kom voor meer informatie naar Renovatie & Transformatie tijdens de Week van de Bouw, hal 7, stand D117.

 
www.fibo-trespo.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie