Fakro toont laatste daglichtoplossingen tijdens BouwBeurs

Extra aandacht voor speciale ontwikkelde trainingsprogramma’s.

Onderdeel van een geslaagde renovatie is een goede montage. Reden voor Fakro om tijdens de Week van de Bouw naast haar daglichtoplossingen, extra aandacht te besteden aan het speciaal ontwikkelde trainingsprogramma.

Jongste ontwikkelingen

Als producent van daglichtoplossingen zet Fakro al jaren de trend in efficiënt en duurzaam natuurlijk licht. Bezoekers van de Week van de Bouw kunnen op stand 07.D110 in de renovatie- en tranformatiehal een blik werpen op de jongste ontwikkelingen op het gebied van daglicht. Oplossingen voor hellende en platte daken worden getoond. Thema’s zoals passiefbouw staan hierbij centraal.

Trainingsprogramma

Om een renovatieproject te doen slagen is een goede montage van bijvoorbeeld dakramen en daklichten van groot belang. Het speciaal ontwikkelde trainingsprogramma speelt hierop in. Klusbedrijven kunnen zich wekelijks laten trainen in het verwerken van daglichtproducten. Stand 12.E132 wordt hiervoor geheel ingericht en klusbedrijven kunnen extra informatie krijgen en zich direct laten inschrijven.

 
De Week van de Bouw vindt plaats van 9 t/m 13 februari in de Jaarbeurs Utrecht. Op www.fakro.nl kunnen geïnteresseerden een gratis toegangsbewijs voor de beurs aanvragen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie