Beton… maar dan anders met Eurocol

Forbo Eurocol houdt signalen uit de markt scherp in de gaten.

Naast de eigen productontwikkeling houdt Forbo Eurocol Nederland B.V. nieuwe trends en wensen van opdrachtgevers nauwlettend in de gaten. Een goed voorbeeld is de innovatie op het gebied van vloer- en wandafwerking: DecoFinish.

Verkrijgbaar in verschillende dessins, waaronder BetonDesign, is het ideaal voor het snel en probleemloos afwerken van vloeren en wanden, met een fraaie betonlook als resultaat.

BetonDesign

Architecten hebben behoefte aan een krachtige, eenvoudig aan te brengen egalisatie die zonder verdere afwerking op vloer of wand kan worden toegepast. Ook moest deze afwerklaag de basic uitstraling hebben van onafgewerkt vlak beton.

 
Na uitgebreid ontwikkelen en testen kwam de afdeling productontwikkeling van Forbo Eurocol Nederland B.V. met de innovatieve oplossing BetonDesign. Een afwerklaag van 1 - 1,5 mm dik en niet te onderscheiden van echt beton, maar dan zonder stofvorming of snelle vervuiling.

Vloer en wand

BetonDesign kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd, direct op een geschikte ondergrond. Het resultaat: een strakke, vlakke vloer met hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid. Hetzelfde geldt voor de decoratie van wanden die hiervoor voldoende vlak zijn voorbereid voor een mooi strak resultaat. Desgewenst kan in overleg met de verwerker ook enige structuur in de afwerklaag worden aangebracht voor een stijlvolle en onderscheidende wanddecoratie thuis, op kantoor, in scholen, zorginstellingen, sportruimten, etc.

Verwerkingsvriendelijk

Forbo Eurocol Nederland B.V. heeft specialistische bedrijven getraind in de verwerking van BetonDesign. Voor iedere professionele verwerker is dit werk eenvoudig uit te voeren. Het is bijzonder verwerkingsvriendelijk, waardoor het moeiteloos op vrijwel iedere vloer of wand kan worden aangebracht. BetonDesign is ook geschikt voor toepassingen waar hoge technische eisen aan worden gesteld. Hiermee is het de ideale afwerking voor projectmatig gebruik, zowel in grote als kleine ruimten.

 
Kort samengevat: BetonDesign is eenvoudig aan te brengen als één dunne afwerklaag, stofvrij en slijtvast is en bovendien vuilbestendig.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie