Samen naar de toekomst. Vanaf 1 maart één merk.

De ervaring leert dat een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat niet vanzelfsprekend is. Een bedompt binnenklimaat in vergaderzalen, scholen en woningen is een bekend fenomeen.

Gelukkig is de technologie voorhanden om een goed binnenklimaat te bewerkstelligen. Echter om dit te kunnen garanderen is een extra stap nodig.

 
Deze stap durft Zehnder - J.E. StorkAir te nemen. Met behulp van de nodigde kennis over ventilatie, verwarming en koeling is Zehnder - J.E. StorkAir in staat om een perfect binnenklimaat te garanderen.

Kennis delen tijdens diverse presentaties

Kennis is de sleutel van alle oplossingen, daarom wil Zehnder - J.E. StorkAir kennis delen met de bezoeker van de Week van de Bouw. Op de beurs worden geïnteresseerden op verschillende podia geïnformeerd over het realiseren van een goed binnenklimaat, op het gebied van ventilatie en verwarming. Onderwerpen zoals geluid, luchtkwaliteit en energie, komen aan bod tijdens de tien presentaties die verspreid over de week plaatsvinden.

Ventilatie- en verwarmingsoplossingen

Naast het delen van kennis introduceert Zehnder - J.E. StorkAir tijdens de Week van de Bouw haar nieuwe ventilatieoplossing en Zehnder Verwarming toont nieuwe convectoren.

 
De splinternieuwe WHR 918 is een compacte ventilatie-unit met warmteterugwinning. De unit is fluisterstil, voorzien van de meest moderne technologie en geschikt om toe te passen in de kleinste ruimtes. Insteek van deze innovatie is het realiseren van een goed binnenklimaat. Tegelijkertijd met de WHR 918 introduceert Zehnder een Ventilatie app, deze ondersteunt de installateur bij installatie en onderhoud.

 
De robuuste convectoren Zehnder Stana en Zehnder Lateo staan garant voor een uitstekende epc- winst en hoge warmteafgifte. Zij zijn toe te passen in woningen, scholen en kantoren; zowel voor nieuwbouw als renovatie. Met de beschikbare selectietool wordt snel de juiste keuze gemaakt. De convectoren worden voorgemonteerd geleverd en ’plug-and-play‘ geïnstalleerd; een besparing op de montagetijd van circa 15 procent.

Vanaf 1 maart één merk

Een goed binnenklimaat vraagt om een totaaloplossing. Producten dienen op een goede manier samen te werken om tot het maximale rendement te komen. Daarom gaat Zehnder - J.E. StorkAir vanaf 1 maart 2015 verder als één merk genaamd Zehnder, totaalleverancier voor het binnenklimaat. Dit laten we tijdens de Week van de Bouw niet ongemerkt voorbijgaan.

Bezoek ons op stand E010, hal 7.