Hotel ACO bezorgt bezoeker 3D beleving op Bouwbeurs

Oculus Rift-bril toont veelheid aan afwateringsproducten.

Op de BouwBeurs opent ‘Hotel ACO’ voor het eerst haar deuren. De afwateringsspecialist kiest dit jaar voor een bijzondere manier om bezoekers van de Bouwbeurs kennis te laten maken met haar complete assortiment aan afwateringsproducten.

 
Met behulp van een speciale applicatie die is gemaakt voor een Oculus Rift-bril worden bezoekers in een driedimensionale, virtuele rondleiding meegenomen door ‘Hotel ACO’ en maken zij kennis met alle soorten afwateringsproducten in verschillende settings.

Aan alles is gedacht

Een hotellobby, wellnessruimte, zwembad, dakterras en tuin: allemaal ruimtes waarin afwateringsproducten zijn verwerkt. Paul Gruson van ACO: ‘Door deze applicatie is het mogelijk diverse soorten afwateringstechnieken voor binnen en buiten in een virtuele omgeving te laten zien.

 
De bezoeker start in de lobby van het hotel, waarna hij in de lift stapt en er een keuze kan worden gemaakt naar welke etage hij wil. Het is voor ons een fantastische manier om onze producten maar ook de techniek erachter en toepassing ervan aan bezoekers te laten zien.’

Virtuele rondleiding

ACO nodigt bezoekers van de Bouwbeurs van harte uit voor een gesprek en een exclusieve rondleiding met de Oculus Rift. ACO is te vinden in hal 9, stand A.030.

 
De Bouwbeurs vindt plaats van 9 t/m 13 februari a.s. in de Jaarbeurs Utrecht.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie