Sika uitgebreid vertegenwoordigd tijdens de Week van de Bouw

Sika zal met 2 stands aanwezig zijn gedurende deze week.

Tijden veranderen en dat weet ook Jaarbeurs Utrecht. Het bedrijf constateert aan zowel vraag- als aanbodkant een toenemende behoefte aan snelheid, kwaliteit en relevantie.

Hierop inspelend, lanceert Jaarbeurs een nieuw, integraal en doelgroepgericht concept: De Week van de Bouw.

Alle doelgroepen

Naast de welbekende BouwBeurs vindt tijdens deze week ook de beurs Renovatie & Transformatie plaats waarbij alles op het gebied van duurzame vernieuwing in de bouw en vastgoed aan bod komt.

 
GEVEL 2015 is dit jaar verplaatst van de Ahoy Rotterdam naar de Jaarbeurs en wordt nu ook tijdens de Week van de Bouw gehouden. In de Week van de Bouw staan álle doelgroepen centraal!

 
De Week van de Bouw vindt plaats van maandag 9 t/m vrijdag 13 februari a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht. Sika zal met 2 stands aanwezig zijn gedurende deze week.

Bouwbeurs (stand 10.A010)

De BouwBeurs is de grootste ontmoetingsplaats voor de uitvoerende bouw van Nederland. Met live demonstraties, nieuwe producten en volop entertainment! Naast onze nieuwste lijmen en kitten kunt u ook kennis maken met het nieuwe Sika White Box concept, waarbij vele waterdichtingssystemen nader worden toegelicht.

 
Schönox, ook onderdeel van Sika, deelt onze stand met hun kwaliteitsproducten voor de bouw en renovatie sector. Schönox presenteert met name de Schönox Q-familie. Ga voor meer informatie naar www.schonox.nl

 
Voor een gratis bezoek aan de beurs, kunt u zich hier registreren.

GEVEL 2015 (stand 03.A067)

GEVEL 2015 is hét vak evenement over de gebouwschil voor architecten en bouwkundigen. Met innovaties, technologie, materialen, kennis, ideeën en ontmoetingen.

 
Wanneer u een bezoek aan GEVEL 2015 wilt brengen, kunt u zich hier gratis registreren.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie