Benieuwd naar het installatiegemak van CELO sign?

Famostar breidt CELO-familie uit met CELO sign.

Famostar voegt een nieuw armatuur voor vluchtwegaanduiding toe aan haar CELO-familie: CELO sign. Installatie komt overeen met CELO inbouw en is dus eenvoudig, snel en herkenbaar.

Gelijkwaardig inbouwgemak

De installatie van CELO sign komt overeen met CELO inbouw en is dus eenvoudig, snel en herkenbaar. Ook de pictogrammen zijn gemakkelijk en zonder gereedschap te plaatsen en verwisselen. CELO sign is tevens voorzien van Flash Alertâ„¢. Door deze flitsfunctie zal het pictogram extra aandacht trekken bij spanningsuitval, waardoor mensen sneller geneigd zijn de vluchtroute te herkennen en te volgen.

Uniforme uitstraling

Het strakke, minimalistische ontwerp past in de lijn van de verlichtingsversies van CELO. Door deze te combineren heeft de totale noodverlichtingsinstallatie een eenduidige, moderne uitstraling.

 
CELO sign is standaard verkrijgbaar in wit (RAL 9016) en aluminium (RAL 9006).

Onderdeel van projectoplossing led

Combineer CELO met de productfamilie Go! voor een complete en duurzame projectoplossing in led. Vluchtwegverlichting- en aanduiding voor in- en opbouw met een moderne en rustige uitstraling. Zeer geschikt voor kantoor, onderwijs, zorg, horeca, industrie en retail.

 
Ook CELO sign is geschikt voor de universele renovatieset, waardoor probleemloos en voordelig de overstap van TL naar led gemaakt kan worden.

Benieuwd naar de installatievideo of de productfolder? Neem contact met Famostar op!

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie