Boon Edam lanceert Revolutionaire Serie Toegangscontrolepoortjes

Vernieuwende beveiligingspoortjes onderdeel van nieuwe Speedlane Lifeline serie.

Toenemende drukte in gebouwen maakt het lastig om bij te houden wie, waar en wanneer in het gebouw is. Toch is het noodzakelijk dat zowel de beveiligde gebieden binnen een gebouw als de persoonlijke veiligheid van de aanwezige mensen gegarandeerd worden.

 
Met het oog op deze veranderende situatie heeft Boon Edam met behulp van nieuwe technologieën en premium materialen de nieuwe Speedlane Lifeline serie ontwikkeld. Wat maakt deze vernieuwende beveiligingspoortjes zo uniek?

 
Intuïtief, interactief, innovatief

De nieuwe toegangscontrolepoortjes zijn de rankste in de industrie en hebben het bijzondere kenmerk dat zij intuïtief zijn en interacteren met gebruikers. Zo ‘slaapt’ de Speedlane om energie te besparen en ‘komt tot leven’ zodra personen naderen.

 
Door middel van oplichtende pijl- en autorisatiesymbolen en pulserende loopverlichting wordt de gebruiker begeleid bij doorgang. Verder heeft deze productrange het unieke overspringdetectie als extra beveiligingsoptie.

Maatwerk Design

De Lifeline collectie bestaat uit 3 modellen: de Slide, Swing en Open, met elk een reeks van design- en functionele opties. Of er nu een hoger beveiligingsniveau gewenst is of toegangsmogelijkheden voor mindervaliden, elke combinatie is mogelijk.

 
Omdat iedere entreesituatie anders is, is de Lifeline serie modulair opgezet en zeer customisable. Het kenmerkende zwart glazen bovenblad geeft een uitstraling van strak design, terwijl de afwerking van de body kan worden aangepast aan de laatste design trends. Dit biedt de mogelijkheid om de Speedlane harmonieus op te laten gaan in de bestaande omgeving of om de doorloopsluis er juist uit te laten springen.

 
De Speedlane Lifeline serie is inmiddels verkrijgbaar.

Meer ontdekken?

Bekijk de modellen en meer eigenschappen van dit nieuwe product.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie