LIPS SMARTairTM mobiel: deuren openen en beheren via een app

Met LIPS SMARTairTM kan een gebouw worden beheerd met een veilig en sleutelloos toegangscontrolesysteem.

Een beheerder kan het systeem zelf beheren en aanpassen op elk gewenst moment en vanaf elke willekeurige plaats: draadloos!

Deuren openen op afstand

Met de licentie voor de mobiele versie in combinatie met de veilige SMARTairTM app kan de beheerder toegangs- en systeemmeldingen ontvangen, toegangsrechten wijzigen en een volledige activiteitenregistratie opvragen

 
Op reis, tijdens onderhoudswerkzaamheden op locatie of werkend vanuit huis. Wanneer een gebruiker zijn pasje is vergeten of verloren, kan de beheerder de deur op afstand ontgrendelen. Hij opent de app, selecteert de deur en klikt. De gebruiker heeft dan direct toegang.

Overal en altijd beheren

SMARTairTM houdt u mobiel en biedt u meer flexibiliteit dan ooit! De SMARTairTM beheersoftware TS1000 6.0 omvat nu nieuwe functionaliteit:

  • SMARTairTM systemen kunnen via internet beheerd en geconfigureerd worden zonder software te installeren;
  • informatie van het toegangscontrolesysteem kan overal ontvangen worden via internet of door automatische e-mail waarschuwingen.

De veilige SMARTairTM app is te downloaden van bijv. de app store, google play, enz.

 
Ontdek LIPS SMARTairTM voor flexibele toegangscontrole. Bekijk de film hieronder of bezoek de website voor meer informatie.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie