Ga voorbereid de lente in

Maak deuren klaar voor de lente met DICTATOR deurvastzetters

Het is nu nog haast niet voor te stellen, maar over een maand is het alweer lente. Het koude, sombere weer wordt vervangen door een aangename temperatuur en een lekker zonnetje. En wat gebeurt er wanneer het weer beter wordt? Juist, mensen zetten hun deuren weer lekker open! Om ervoor te zorgen dat dit gemakkelijk kan gebeuren op iedere gewenste openingspositie, heeft DICTATOR de oplossing: deurvastzetters.

 

Anders dan andere

Onze deurvastzetters zijn anders dan andere. Ze hebben verschillende voordelen en zijn ontworpen voor gemak. DICTATOR deurvastzetters zijn eenvoudig te bedienen met de voet, dus bukken om de deur vast te zetten is niet langer nodig. Daarnaast hoeft er niets op de grond gemonteerd te worden, dus struikelgevaar behoort daarmee ook tot het verleden.

De deur kan op iedere positie worden vastgezet en er zit een verende constructie in de voet die ervoor zorgt dat de deur vast blijft staan – ongeacht of de grond glad of juist oneffen is. De deurvastzetters zijn ook nog eens gemaakt van stevige roestwerende materialen (RVS, aluminium, kunststof en rubber) en zijn daarom goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

De montage van de DICTATOR deurvastzetters is eenvoudig en ze zijn na de montage vrijwel onderhoudsvrij.

 

ZE Design Line

Sinds kort hebben wij ook een nieuwe lijn deurvastzetters: de Design Line. Met zijn compacte design en innovatieve constructie is deze deurvastzetter ideaal voor allerlei toepassingen. Hij is beschikbaar met een slag van 80, 120, 160 of nu zelfs 200 mm. Daarnaast is het mooie aan deze deurvastzetter dat de stang alleen maar zichtbaar is wanneer de deur vastgezet is.

 

Uitgebreid assortiment

DICTATOR deurvastzetters zijn standaard beschikbaar in een aantal RAL kleuren (grijs, wit, bruin en zwart) en dus zit er altijd wel een kleur die bij uw deur past. Of het nou om een nieuw te bouwen of een gerenoveerd gebouw gaat: voor iedere deur is er wel een DICTATOR deurvastzetter.

Nieuwsgierig geworden of advies nodig over onze deurvastzetters? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie