Sneak Preview: nieuw elektrisch dakluik van Staka

Staka introduceert compleet vernieuwd concept voor aansturing dakluiken.

Staka neemt weer deel aan de komende BouwBeurs waar fabrikant een groot aantal nieuwe producten zal introduceren. De komende weken wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen middels een aantal sneak previews.

  
Innovatie

Eén van de belangrijke innovaties die we zullen tonen op de BouwBeurs is een compleet vernieuwd concept voor de elektrische bediening en aansturing van de dakluiken. In het ontwerpmodel (zie foto) is te zien hoe de elektrische motoren op slimme wijze zijn weggewerkt in de dakopstand. Hierdoor zijn de motoren vanaf de onderzijde volledig uit het zicht.

 
Het nieuwe dakluik is ontwikkeld in samenwerking met verschillende leveranciers en ingenieursbureaus die Staka hebben ondersteund met het uitwerken van haar verbeterideeën tot concrete ontwerpen en producten.

Glas

Met sneak previews houden wij u op de hoogte over alle innovaties middels ontwerpmodellen, foto's en video's van de productie. Zoals u in het ontwerpmodel kunt zien is dit elektrisch dakluik voorzien van isolatieglas. Ook op het onderdeel glas hebben we innovaties in petto. Binnenkort meer over deze speciaal voor Staka samengestelde ruit met een aantal zeer in het oog springende kenmerken!

BouwBeurs

Ontmoet ons op de BouwBeurs 9-13 februari 2015. Klik hier om te registreren voor gratis toegang.

Staka houdt u op de hoogte...

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie