Albany RR3000 ISO is de nieuwe geïsoleerde snelloopdeur

ASSA ABLOY Entrance Systems introduceert nieuwe generatie geïsoleerde, sterke snelloopdeuren.

ASSA ABLOY Entrance Systems ontwikkelde de Albany RR3000 ISO speciaal om de markt voor sterke high performance deuren revolutionair te vernieuwen.

De snelloopdeur combineert de superieure thermische prestaties van een sectionaaldeur met de hoge snelheden en operationele efficiency van een high performance deur. Deze nieuwe, hybride oplossing van ASSA ABLOY Entrance Systems opent en sluit met maximale snelheden en minimaal energieverlies.

Energie-efficiënt

Grote, energieverslindende gebouwen hebben te maken met lastige milieuvraagstukken. Geautomatiseerde toegangsoplossingen zijn de eerste stap naar de vermindering van overmatig energieverbruik en het verbeteren van de prestaties en efficiency van een gebouw.

 
De 50 mm dikke, thermisch geïsoleerde deurlamellen van deze snelroldeur hebben een thermische onderbreking in elke lamel. Dit innovatieve ontwerp zorgt voor optimale thermische prestaties met minimaal warmteverlies zonder condensatie.

Een verbeterde afdichting rond de buitenrand van de deur beperkt tocht en zorgt voor een betere U-waarde, waarin warmteverlies meestal wordt uitgedrukt. Met de Albany RR3000 ISO kan ieder gebouw energiezuiniger worden om te voldoen aan de duurzaamheidsdoelstellingen.

Duurzaam

De Albany RR3000 ISO heeft een naadloze constructie zonder scharnieren, steunen of loopwielen, zodat hij voortdurend gebruikt kan worden en de hele dag door soepel loopt. De deurlamellen zijn zo ontwikkeld dat ze elkaar niet raken wanneer de deur naar boven of beneden rolt.

 
De jarenlange ervaring van ASSA ABLOY met oplossingen voor koelhuizen, productie en distributie heeft de ontwikkeling van deze innovatie mogelijk gemaakt. Deze intelligent ontworpen elementen maken de Albany RR3000 ISO onvoorstelbaar geruisarm, duurzaam en minder gevoelig voor slijtage.

Productinfo

Voor meer productinformatie over Albany deuren kunt u contact opnemen met ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland via (088) 059 55 00, keuze 3, Yvonne Bot of mail naar info.nl.albany@assaabloy.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie