(Be)proef onze ECO keuken tijdens Bouwbeurs 2015

Ervaar onze eerlijke materialen verwerkt in de Bribus Eco keuken.

Van 9 t/m 13 februari a.s. presenteert Bribus zich op de Bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. In hal 09, stand A046 staat de fabrikant bezoekers te woord over de nieuwste ontwikkelingen binnen Bribus en de keukenbranche.

Milieuvriendelijk

Bribus is al meer dan 80 jaar keukenspecialist en beschikt over ongeëvenaarde kennis van keukens voor de projectenmarkt. Alles gebundeld onder één dak: met een eigen ontwikkelteam, zeer moderne productiefaciliteiten, een eigen montage- en servicedienst en eigen vervoer.

 
Het realiseren van mooie, duurzame keukens staat voorop. Tegelijkertijd draagt Bribus zorg het milieu en hecht dan ook veel waarde aan een milieuvriendelijk productieproces.

Eco keuken

Bribus toont tijdens de Bouwbeurs 2015 de duurzaamste keuken ooit: Bribus Eco keuken. Als eerste Nederlandse keukenfabrikant biedt het bedrijf ‘standaard’ dit ecologische keukenprogramma.

 
De keukens worden vervaardigd uit plaatmateriaal, samengesteld uit spaanplaat gecombineerd met vezels van ecologisch verbouwde, snelgroeiende eenjarige gewassen als maïs en riet. Dit materiaal is tot 30% lichter en FSC-gecertificeerd. Het plaatmateriaal is ook volledig recyclebaar en milieuvriendelijk. De schone productie én lagere CO2-uitstoot tijdens het vervoer maken het product minder milieubelastend.

 
Vanaf 2015 gaat Bribus in haar eigen productieproces volledig over op dit ecologische spaanplaat product. Zowel de romp als het front wordt van dit zeer vooruitstrevende materiaal gemaakt. Niet onbelangrijk is dat de frontdikte in de nieuwe situatie 19 mm bedraagt: esthetisch een nog degelijkere uitstraling.

Bribus Extra

Bovendien is het volledige assortiment geupgrade: van bijzondere grepen en fronten tot de nieuwste kleuren. Bribus demonstreert bezoekers productnoviteiten en toont de voordelen die behaald kunnen worden met Bribus producten- en diensten, zoals Bribus Extra: een eigen montagebedrijf.

 
Woningopname, verwijdering, levering, montage én service van keukens in één hand. Klanten profiteren van vele voordelen als optimale planning van levering en montage.

Bribus Lounge

Bezoekers proeven het ecologische karakter en ervaren zelf deze eerlijke materialen in de Bribus Lounge. Dit alles onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, natuurlijk bereid in de Eco keuken!

 

« Nieuws overzicht