Duco introduceert vernieuwde DucoBox Silent tijdens Week van de Bouw

Stilste afvoerbox met boxsensoren op maat voor renovatie- of vervangingsmarkt.

Tijdens de Week van de Bouw krijgt u bij Duco (hal 3, stand A.012/A.020) de kans om van dichtbij kennis te maken met de vernieuwde versie van de DucoBox Silent.

De stilste afvoerbox van Europa is vanaf begin 2015 ook beschikbaar met boxsensoren. Naast de CO2- en/of vochtmetingen aan de hand van ruimtesensoren, biedt de DucoBox Silent de mogelijkheid om boxsensoren toe te passen.

Ideaal voor renovatie- of vervangingsmarkt


De metingen gebeuren in dit geval aan de hand van zeer eenvoudig en snel te installeren boxsensoren, die in de centrale afvoerventilator geïntegreerd zitten. Dat wil dus zeggen dat er geen bekabeling voor ruimtesensoren voorzien moet worden.

Deze boxsensoren kunnen elk afzonderlijk in een specifieke kanaalopening van de afvoerbox geklikt worden. Het aantal afvoerkanalen blijft in dit systeem dus beperkt tot een absoluut minimum en dat betekent dat er weinig ruimte voorzien moet worden om leidingen weg te werken. Een ideale oplossing dus voor energiezuinige ventilatie in de renovatie- en vervangingsmarkt!

Stilste afvoerbox van Europa


Dankzij een superieure demping, onder meer door de dubbele wand in combinatie met een akoestische bodemplaat, kunnen we dan ook stellen dat de DucoBox Silent de stilste is van Europa en fluisterstil haar werk doet. Bovendien levert het Silent Plus-pakket, dat standaard bestaat uit drie dempingsblokken van duurzaam vlokkenschuim en drie akoestische doppen, een extra akoestische demping op tot 3 dB!

 
Registreer u hier alvast voor gratis toegang tot de beurs en ontdek het zelf!

« Nieuws overzicht