Deceuninck introduceert nieuwe Potdeksel-gevelplank

Geveloplossingen voor uitstraling en isolatie.

Deceuninck staat vooral bekend om haar raam- en deursystemen maar beschikt ook over een ruim assortiment gevelbekledingsoplossingen.

Aan het assortiment planken in pvc-hardschuim voorzien van een pvc-toplaag is nu de nieuwe Potdeksel 167-plank (P 1036) toegevoegd. Deze wordt overlappend geplaatst, heeft een aantrekkelijke nerfstructuur en is verkrijgbaar in 8 duurzame kleuren.

Uitbreiding assortiment

Het bestaande assortiment gevelbekledingsoplossingen van Deceuninck bestaat uit 2 reeksen:

  • Premium-reeks - bevat gevelbekledingen in Twinson® (een kunststof-houtcomposiet dat de voordelen van kunststof koppelt aan de ‘look and feel’ van hout) en in kunststof. Beiden zijn afgewerkt met een coating of een vuilafstotende uv-bestendige folie;
  • Standaard-reeks - bevat budgetvriendelijke, in-de-massa-gekleurde duurzame geveloplossingen, al dan niet voorzien van een nerfstructuur.

 
De nieuwe Potdeksel 167-gevelplank (P 1036) maakt deel uit van de Standaard-reeks en is net zoals de Dubbele Rabat 300-gevelplank (P 1024) verkrijgbaar in 8 verschillende ‘in de massa’ gekleurde tinten - verkeerswit, lichtgrijs, lichtivoor, crèmewit, taupe, zand, donkergrijs en pastelblauw - maar wordt overlappend geplaatst.

Voordelen nieuwe Potdeksel 167-gevelplank
  • hoge densiteit;
  • bijzonder aantrekkelijke nerfstructuur;
  • toepassing van koudpigmentatie: reflecteert infraroodlicht van de zon in plaats van deze te absorberen.
Makkelijke plaatsing

Alle gevelbekledingsprofielen van Deceuninck kunnen snel en eenvoudig gemonteerd worden op een achterliggende draagstructuur, zoals een stevig houten rachelwerk. Het tand- en-groefsysteem garandeert een compleet blinde bevestiging en een automatische uitlijning. Hierdoor kan de plaatsing makkelijk door één persoon worden gedaan. Voor een perfecte afwerking is een volledig assortiment afwerkingsprofielen beschikbaar in exact dezelfde 8 kleuren.

 
De nieuwe Potdeksel 167 -plank (P 1036) weegt minder dan soortgelijke alternatieven, heeft een hoge slagvastheid en laat zich makkelijk be- en verwerken. Specifiek gereedschap is niet nodig. Dankzij de lengte van 6 m en de specifieke Potdekselvorm kan een geraffineerd spel van reliëf, licht en schaduw gecreëerd worden. Het eindresultaat is oogstrelend!

Premies

Gevelbekleding kan gebruikt worden als een finale laag voor het afwerken van een buitenmuur. In combinatie met isolatiemateriaal kan het ook deel uitmaken van een totaalisolatieconcept zodat er tot 20% minder energie verloren gaat (dalende stookkosten en CO2-uitstoot).

 
Inmiddels kunnen zowel woningcorporaties als particuliere woningverhuurders een lening met lage rente aanvragen als tenminste 5 woningen gerenoveerd worden tot zeer energiezuinige woningen.

 
Meer informatie op www.rijksoverheid.nl of www.energiesubsidiewijzer.nl.

Gratis staal en vrijblijvende offerte

Via www.deceuninck.nl zijn gratis stalen op te vragen van de Deceuninck-producten. Klik op de link ‘gratis brochures/stalen’ en klik door naar ‘gratis stalen’.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie