MAGNUM vorstprotectielint voorkomt bevroren waterleidingen

Voorkomen is beter dan genezen!

In de winter worden in veel situaties buitenkranen en -leidingen afgesloten. Dit om bevriezing en schade te voorkomen.

MAGNUM biedt een veel eenvoudiger oplossing: met MAGNUM Ideal vorstvrij lint behoren bevroren en gesprongen waterleidingen definitief het verleden! 
Het MAGNUM Ideal leveringsprogramma is speciaal ontworpen om (water-) leidingen, kranen, afvoerpijpen (geen kunststof!) e.d. vorstvrij te houden.

Waterschade

Bevriezingsproblemen kunnen op eenvoudige wijze worden voorkomen door een Ideal lint, stekkerklaar en met automatische thermostaat, langs de waterleiding te installeren. Daarna voorzien van leidingisolatie biedt deze toepassing niet alleen veiligheid, maar worden extra en onnodige kosten door waterschade voorkomen.

Ideal lint

MAGNUM Ideal vorstprotectielint is stekkerklaar (voorzien van een 2 meter lang aansluitsnoer met geaarde stekker) en voorzien van temperatuurregeling middels bi-metaal. MAGNUM Ideal vorstprotectielinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 48 meter. Het lint wordt ingeschakeld bij een temperatuur lager dan +5°C en schakelt automatisch uit indien de temperatuur van de leiding hoger wordt dan +13°C.

 
MAGNUM Heating
(0166) 60 93 00
(0166) 60 48 77

 
info@magnumheating.nl
 
www.magnumheating.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie