Nieuwe Armstrong Ultima+ plafondtegels zijn witter, strakker en sterker

Ultima+ is de nieuwste lijn plafondtegels van Armstrong Plafonds.

Deze lijn is ontworpen met de toekomst in gedachten: door hun uitzonderlijke randafwerking hebben ze langere levensduur.

Complete C2C lijn

Ultima+ is verkrijgbaar in de akoestische oplossingen Standard, OP en dB en kan toegepast worden in elke ruimte. Bovendien is de volledige lijn Cradle to Cradle (C2C)-gecertificeerd. Daarmee is Armstrong de eerste plafondfabrikant ter wereld met een complete lijn aan C2C-gecertificeerde producten.

 
Door het totaalaanbod aan randafwerkingen hebben de blauwwitte Ultima+ plafondtegels een strakke pasvorm. Samen met de krasbestendige afwerking en het licht geschuurde oppervlak van de tegels zorgt dit voor een verbeterd aanzicht. Ze zijn dus strakker, witter en sterker.

Gezonde en duurzame leefomgeving

Bij Armstrong Plafonds staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De complete Ultima+ reeks is LEED, BREEAM, FDS/HQE en C2C Bronze-gecertificeerd. De plafondtegels bestaan tot 64% uit gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar.

 
Een Ultima+ systeemplafond reflecteert maar liefst 87% van het daglicht. Door deze optimale weerkaatsing is er minder verlichting nodig waardoor tot 16% kostenbesparing kan worden bereikt.

 
De plafondtegels van Ultima+ hebben verder een goede invloed op de luchtkwaliteit van de ruimte. Luchtkwaliteitsklassen ISO 5 en VOC A+ kunnen worden behaald.

 
Meer over Armstrong akoestische systeemplafonds Ultima+

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie