Van Boven zorgt voor ideaal (dag)licht!

Van Boven B.V. is één van de belangrijkste producenten van kunststof daglicht producten.

In de hedendaagse architectuur speelt daglicht een belangrijke rol. De natuurlijke kleurstellingen van daglicht gebruikt men om sfeer en uitstraling aan een gebouw te geven.

Van Boven B.V. geldt als pionier op het gebied van kunststof bouwproducten en heeft zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste producenten van kunststof daglicht producten. Producten die inspelen op de laatste ontwikkelingen en eisen o.a. vormgeving, isolatiewaarde en brandveiligheid.

Hoogwaardige materialen

Hoogwaardige kunststoffen scheppen onbeperkte mogelijkheden. Omdat Van Boven een hoge kwaliteitsnorm hanteert, wordt bij de productie van de Van Boven koepels gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De lichtkoepels worden vervaardigd uit acrylaat (PMMA) of slagvast polycarbonaat (PC) in een glasheldere of opaalkleurige uitvoering. Gekozen kan worden uit enkelwandige, dubbelwandige en driewandige koepels.

Luxea, Solatube en Novolux

Luxea is een revolutionair systeem dat talrijke commerciële en industriële complexen, overheids- en schoolgebouwen verlicht. De Luxea is een troef voor alle bedrijven en instanties waar overdag geschikte (en gezonde) verlichting van groot belang is. Geniet van deze unieke, besparende voordelen.

 
Met de Solatube bieden wij u daglichttoetreding op plaatsen waar een standaard lichtkoepel door bouwkundige/technische reden(en) ontoereikend is. Door een lichtkoker realiseert u daglichttoetreding op een innovatieve manier.

 
Van Boven lichtkoepel met een Novolux-Glasraam biedt een optimale warmte- en geluidsisolatie. Het Novolux-Glasraam is standaard verkrijgbaar in een vaste en een elektrisch te bedienen ventilerende uitvoering. In combinatie met een enkelwandige koepel verkrijgt u zo een optimale isolatie.

 
Meer informatie vindt u op www.van-boven.com of stuur een mail naar info@van-boven.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie