SMARTairTM is het echt haalbare 'sleutelloze' toegangssysteem

Elektronische deurbediening met pasjes en pincodes nu ook voor kleinere gebouwen bereikbaar.

Met SMARTairTM brengt LIPS moderne elektronische deurbediening met pasjes én pincodes nu ook binnen bereik van kleinere gebouwen, zoals bedrijfsverzamelgebouwen, groepspraktijken, zorgcentra, vakantieparken en kleinere hotels.

Tot dusver was elektronisch toegangsbeheer hier vaak niet haalbaar vanwege de hoge investerings- en licentiekosten.

Eenvoudig te beheren en gebruiken

Met SMARTairTM kan elk gebouw worden beheerd met een veilig en 'sleutelloos' toegangssysteem dat de beheerder eenvoudig zelf kan beheren en aanpassen, desgewenst ook draadloos op afstand. Voor iedere gebruiker kunnen de toegangsrechten voor elke ruimte volledig op maat worden aangepast. Als men onverhoopt zonder pasje voor een dichte deur staat, kan de beheerder direct de deur op afstand openen of een tijdelijke toegangscode verstrekken.

 
De haalbaarheid van SMARTairTM zit in de snelle installatie, het eenvoudige beheer en de licenties per deur, in plaats van per gebruiker. Ongeacht het aantal gebruikers betaalt men altijd hetzelfde lage bedrag.

Eenvoudig te installeren

SMARTairTM installeren vergt slechts 10 minuten per deur zodat de activiteiten in het gebouw vrijwel ongehinderd door kunnen gaan. Bestaande sloten hoeven niet vervangen te worden.

 
Het SMARTairTM systeem is flexibel uit te breiden en aan te passen. Ook buitendeuren, slagbomen, liften, kasten, kluisjes en energiebesparende voorzieningen kunnen worden opgenomen in het systeem.

 
De voordelen van LIPS SMARTairTM in 1,5 minuut!

 
Meer informatie vindt u op www.lips.nl/smartair.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie