Brede plank ModiWood Zweeds rabat XL

Het assortiment van ModiWood Colour is uitgebreid met een brede plank, ModiWood XL.

ModiWood speelt hiermee in op de vraag naar brede planken in gevelbekleding welke de gevel een landelijke uitstraling geeft.

ModiWood XL

ModiWood XL is beschikbaar in een Zweeds rabat uitvoering in zwart RAL 9005.
Vanaf januari 2015 is ModiWood XL nog in 4 andere uitvoeringen beschikbaar, waaronder het bekende Fins Rabat en een geborstelde uitvoering..

ModiWood

ModiWood is een thermisch behandelde houtsoort van duurzaamheidklasse II die bovendien 50% minder werkt dan onbehandeld hout. ModiWood Colour wordt daarna afgewerkt met een ijzersterke coating die zich in de praktijk en onder de zwaarste omstandigheden reeds heeft bewezen. Als laatste wordt deze coating met een speciale techniek perfect verankerd in het oppervlak. Het resultaat is een uiterst duurzame en onderhoudsvriendelijke houten gevelbekleding met een unieke en krachtige uitstraling.

GevelNet

GevelNet is een initiatief van Fetim. GevelNet biedt een compleet programma duurzame gevelbekleding met een oplossing voor elke gevelsmaak en gevelsituatie.
Op de site www.gevelnet.nl kan de bezoeker terecht om een juiste keuze te maken voor de gevelbekleding. GevelNet biedt inspiratie en duidelijke informatie.
Het assortiment omvat alle soorten gevelbekleding: hout, kunststof en vezelcement. Hierdoor garandeert GevelNet een onafhankelijk advies, welke volledig aansluit op de wensen van de bezoeker.

 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fetim Group op 020-5805285 of sales-bouwen@fetim.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie