Forbo Flooring introduceert fraaie Coral Luxe collectie

Mooier, schoner, droger, goedkoper en (brand)veiliger.

Forbo Flooring heeft onlangs de fraaiste schoonloopcollectie die het ooit heeft gemaakt op de markt gebracht: Coral Luxe.

Coral Luxe voelt aan en oogt als luxueus en chique tapijt, maar de nieuwe schoonloopmat doet tegelijkertijd haar werk en houdt maar liefst 94 procent van het vuil en vocht tegen.
Dit is niet alleen een ongekende score in schoonloopland, maar dit betekent ook een besparing op de schoonmaakkosten tot 65%.

Representatieve entree

Coral Luxe wordt geleverd in zwart als basiskleur gemixt met een bijna oneindige hoeveelheid modieuze ‘highlight’ tinten wat resulteert in fraaie warme of frisse patronen. De nieuwe lijn is onderdeel van de grootste schoonloopcollectie ter wereld en combineert dus makkelijk met achterliggende vloeren. Ook de zeer slijtvaste garens dragen bij aan een elegante, representatieve, verzorgde en esthetische entree.

Veiligheid

Naast het feit dat het nieuwe Coral Luxe dus 94 procent van het binnengelopen vuil en vocht tegenhoudt, drogen de garens zeer snel. Mede hierdoor werkt de entreemat zeer effectief, wat aanzienlijk scheelt in schoonmaak- en onderhoudskosten en het gebruik van schoonmaakmiddelen.

 
Bovendien blijven de achterliggende vloeren mooi. De nieuwe collectie voorkomt ook glijpartijen op regenachtige dagen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw bezoekers. En aan het eind van de dag laat Coral Luxe het vuil en vocht ook weer makkelijk vrij bij onderhoud.

Brandveilig

De nieuwe Coral collectie heeft daarnaast nu ook standaard de hoogste brandklasse voor textiele vloerbedekking. Dit verzekert dat de ingang, die ook als nooduitgang dient bij calamiteiten, extra brandveilig is.
Voor veel meer informatie: bezoek de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie