Protec opent deuren met speciale deuroplossingen

Geen gevelopening is te gek voor Protec.

Daar waar standaard deuroplossingen de mogelijkheden van een ontwerp beperken openen de speciale deuroplossingen van Protec Industrial Doors juist deuren voor architecten om toch het gewenste gevelbeeld te realiseren.

Innovatie en ontwikkeling

Door een continu proces van innovatie en productontwikkeling is het mogelijk om steeds weer nieuwe geavanceerde deuroplossingen te bieden voor de diverse projecten. Dit is mogelijk met diverse type deuren met een verschillende bewegingsmethodiek zoals overheaddeuren, rondloopschuifdeuren, taatsdeuren of andere mogelijke deuroplossingen.

Esthetica

De grotere deuropeningen zijn regelmatig onderdeel van het volledige architectonische ontwerp van de architect. Om de belijning van het gebouw en het materiaalgebruik van de gevel identiek uit te voeren bij de deuropeningen kan Protec Industrial Doors hier diverse oplossingen voor ontwerpen. Mogelijke oplossingen zijn deuren met een speciale glasvlak verdelingen, betonnen afwerking, houtafwerking, cortenstaal of andere materialen. Uitgangspunt is het ontwerpen en construeren van deuren welke volledig in het ontwerp geïntegreerd kunnen worden.

Combinatie van eisen en esthetica

Het is eveneens mogelijk om aanvullend op de esthetische oplossingen deze deuren ook te combineren met de diverse (veiligheids-) eisen zoals:

  • inbraakwerendheid t/m weerstandsklasse 6;
  • geluidsisolatie t/m een Rw 50dB;
  • brandwerendheid EI1-90 minuten;
  • hoge isolatie waarde Rc 6.0 m2K/W;
  • overige wensen en eisen

De speciale deuren eventueel aangevuld  met bovenstaande eisen zijn allemaal te combineren in één deuroplossing.

Advies

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van deze deuren binnen uw bouwproject of ontwerpfase dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Protec Industrial Doors via info@protecindustrialdoors.com of telefonisch via (085) 486 09 02 voor aanvullende informatie en advies.

« Nieuws overzicht