LUMILUX Combi LED

Veel licht op een efficiënte manier

De LUMILUX® Combi LED van OSRAM is een plat en energiezuinig lijnarmatuur voorzien van LED technologie. Het armatuur heeft een hoge lichtopbrengst en kent een grote energie-efficiëntie en installatiegemak.

Dankzij de zorgvuldige selectie van de gebruikte LED's (binning) zijn er geen zichtbare verschillen in de kleur van het licht wanneer de armaturen in lijnen worden gemonteerd. Met zijn opalen afdekking produceert de LUMILUX® Combi LED niet-verblindend licht dat breed en gelijkmatig verdeeld wordt, gemakkelijk is voor de ogen en een prettige omgeving creëert.

Nieuwe varianten

De LUMILUX® Combi LED familie is onlangs uitgebreid met drie nieuwe varianten. De lineaire LED lichtoplossing is nu ook beschikbaar als LUMILUX® Combi LED-N, LUMILUX® Combi LED-F en LUMILUX® Combi LED-E. De LUMILUX® Combi LED-N is voorzien van EU-stekker en schakelaar voor direct gebruik. Universeel te gebruiken als stand-alone oplossing of als lichtlijn met LUMILUX® Combi LED-E. Dankzij de kleine doorsnede van de geïntegreerde voorschakelapparatuur is de LUMILUX® Combi LED-N ook geschikt voor gebruik op plaatsen waar de installatieruimte beperkt is. De LUMILUX® Combi LED-F is er voor vaste aansluiting. Eenvoudig en snel te installeren en zonder zichtbare bedrading. LUMILUX® Combi LED-F is universeel inzetbaar voor vrijwel elke toepassing.

Langere lichtlijnen

Voor uitbreiding van lichtlijnen is de LUMILUX® Combi LED-E ontwikkeld. Met dit armatuur kunnen gemakkelijk langere lichtlijnen worden gecreëerd. Met de meegeleverde flexibele aansluitkabel is ook een hoekige constructie mogelijk. Dankzij het koppelstuk kunnen naadloze lichtlijnen zonder gaten of donkere plekken worden gecreëerd met een lengte tot 15 m. Alle accessoires zijn inbegrepen.
Het LED alternatief voor fluorescentiearmaturen is ideaal voor toepassingen in gangen, entrees, als naadloze lichtband of als algemene verlichting voor afzonderlijke ruimten, als koofverlichting of voor integratie in meubels en planken.                     

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie