Novolux-Glasraam is de beste oplossing in warmte- en geluidsisolatie

Uw huidige lichtkoepel optimaal isoleren met Van Boven’s Novolux-Glasraam.

De beste warmte- en geluidsisolatie voor uw lichtkoepel krijgt u met een Novolux-Glasraam. Het raam is opgebouwd uit een dubbel uitgevoerd PVC kader, voorzien van 30 mm dik Hoog Rendement (HR++) veiligheidsglas.

Optimale isolatie

Het Novolux-Glasraam is standaard verkrijgbaar in een vaste en elektrisch te bedienen ventilerende uitvoering, waarbij in het laatste geval de kettingmotoren in het raam zijn geïntegreerd en keurig uit het zicht blijven. In combinatie met een enkelwandige koepel verkrijgt u zo een optimale isolatie.

Overal toepasbaar

U kunt de isolatie nog meer verbeteren door toepassing van een dubbelwandige, driewandige of zelfs een ISO-lichtkoepel uit het brede assortiment van Van Boven daglichtsystemen. Het Novolux-Glasraam is toepasbaar op alle soorten opstanden en te combineren met diverse toebehoren uit ons programma.

Zo kunt u de gewenste uitvoering zelf samenstellen.

Renovatie

Het Novolux-Glasraam is ook uitermate geschikt om uw huidige lichtkoepel optimaal te isoleren. Zeer geschikt dus voor een eenvoudige renovatie.

 
U kunt het Glasraam eenvoudig met behulp van enkele schroeven tussen de opstand en de lichtkoepel plaatsen zonder ingrijpende aanpassingen of breekwerk in het dak en zo snel en gemakkelijk uw isolatie aan de bestaande situatie verbeteren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de technische gegevens en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Van Boven BV via (0183) 633 477 of mail naar info@van-boven.com.

 
Informatie vindt u ook op onze website www.van-boven.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie