Nieuwe Hundegger is maatgevend voor prefab houten dakelementen

De Groot Vroomshoop investeert in duurzame kwaliteitsverbetering.

Met de investering in een Hundegger zaagmachine investeert De Groot Vroomshoop vooral in kwaliteit en efficiency. De machine combineert functies als zagen, boren en kepen, kan vele afmetingen aan en bepaalt de maatvoering met een stiftlijn.

 
De maatvoering wordt zodoende nog nauwkeuriger. Elementen sluiten naadloos op elkaar aan en faalkosten verminderen. De investering past bij de ambitie van De Groot Vroomshoop duurzame kwaliteitsverbeteringen te maken.

Nieuwe en slimmere details

Er kunnen nu nieuwe en slimmere details uitgevoerd worden in één productiegang. Een vergelijkbare machine had De Groot Vroomshoop al voor de grotere afmetingen.

 
Vooral Houtbouw en Gelijmde Houtconstructies zullen dankbaar gebruik maken van de machine bij de productie van gevels, daken en constructies. Om er daadwerkelijk uit te halen wat er in zit volgden de werkvoorbereiders en zaagoperators eerst een hands-on training en is er uitvoerig testgedraaid.

 
Meer over prefab dakelementen

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie