‘Cool Roof’ assortiment is uitgebreid met Sopralene Optima Ultra White

Project Meijer Ureterp: Sopralene Optima Ultra White toegepast op eigen loods dakdekker.

Met een emissiewaarde van 86% en een SRI van 56 verdient deze dakbaan absoluut een plekje tussen Flagon Energy+ en Alsan Reflectcoat.

Nieuwkomer

Sopralene Optima Ultra White is een nieuwkomer in het assortiment van Troelstra & de Vries BV. Deze SBS gemodificeerde bitumen dakbaan is voorzien van witte reflecterende leislag. Het product is van hoogwaardige kwaliteit, heeft een zeer hoge kleefkracht en flexibiliteit. Ook bij extreme temperaturen -30°C.

 
Ook na veroudering behoudt deze unieke dakbaan zijn uitzonderlijke en unieke eigenschappen. Daarnaast is een levensduur van meer dan 40 jaar gegarandeerd, is deze dakbaan volledig recyclebaar en brandveilig volgens de geldende richtlijnen B-roof (t1).

 
Sopralene Optima is naast de Ultra White versie, ook beschikbaar in bruin gevlamd en zwart gemineraliseerd. Voor tuindaken en dakterrassen is een wortelwerende versie (Garden) beschikbaar.

Project Meijer Ureterp

In de zomer van 2014 is in Ureterp een loods van dakdekkersbedrijf Meijer uitgevoerd met Sopralene Optima Ultra White. De eigenschappen van deze dakbaan komen overeen met de visie van het bedrijf: hoogwaardig, kwaliteit, betrouwbaar, vernieuwend en ijzersterk.

 
Het voordeel van de afwerking met deze witte reflecterende leischilfers is de hoge reflectiewaarde. Het zonlicht wordt weerkaatst en de zonnewarmte wordt zo veel mogelijk buiten het gebouw gehouden. In combinatie met zonnepanelen een uiterst duurzame en energiebesparende oplossing.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie