Loodloketten lastig? AGS biedt uitkomst…

AGS rekent ze voor u uit en levert ze kant en klaar op het werk.

Als antwoord op de grote vraag heeft AGS vanaf heden de service en het aanbod prefab loodloketten verder vervolmaakt en uitgebreid.

 
Zo heeft u keuze uit 6 doorontwikkelde standaard uitvoeringen en hoeft u de loketten niet meer zelf uit te rekenen. Met slechts de opgave van looddikte, dakhelling, steenbreedte, spouwbreedte, lagenmaat en de te overbruggen horizontale muurbreedte komt AGS dezelfde dag nog bij u terug met een offerte.

Standaard binnen 5 werkdagen leverbaar, maar wanneer de situatie er om vraagt is sneller vaak ook geen probleem.

Zes verschillende uitvoeringen op een rij
  • noodloket H1 (met haaks bakje) - model Budget;
  • loodloket H2 (met haaks bakje) - model Basis;
  • loodloket H3 (met haaks bakje)- model Stichting Bouwlood (voldoet aan richtlijnen van de Stichting Bouwlood);
  • loodloket S1 (met bakje en schuine opstand) - model Budget;
  • loodloket S2 (met bakje en schuine opstand) - model Basis;
  • loodloket S3 (met bakje en schuine opstand) - model Stichting Bouwlood (voldoet aan richtlijnen van de Stichting Bouwlood).

 
Alle loodloketten worden vervaardigd uit gewalst bladlood conform EN-12588 en worden voorzien van een ingelaste achteropstand incl waterkerend en verstevigend driehoekje.

 
Download het offerte aanvraagformulier van de door u gewenste uitvoering, vul de gevraagde gegevens in en mail of fax deze naar AGS.

 
Uiteraard is het ook mogelijk om de door u zelf uitgerekende loodloketten door AGS te laten vervaardiging. Mail of fax in dat geval ons de maattekening met de gewenste aantallen en de gewenste looddikte voor een vrijblijvende offerte.

Naast de lood loketten kan AGS u uiteraard ook helpen aan prefab spouwlood, prefab voetlood en allerhande hoeken en zetstukken van lood. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Of raadpleeg voor een prijsindicatie onderstaande productpagina's. Grotere hoeveelheden op aanvraag. Levering binnen enkele dagen tot op het werk.
 

Klik hier voor de spouwlood.

Klik hier voor de voetlood.

Klik hier voor de loketten.

« Nieuws overzicht