Waarom op die koude vloer blijven wonen?

TONZON Thermoskussens maken einde aan koude vloeren.

Veel woningen op de begane grond hebben een koude vloer. Een koude vloer is niet behaaglijk en zorgt voor een hoge energierekening.

TONZON heeft een uniek isolatieconcept ontwikkeld dat beter isoleert dan andere systemen en waarbij de vloer nog warmer wordt dan die van nieuwbouw woningen.

Vloerisolatie veel belangrijker dan gedacht

In een ruimte die van onderen wordt afgekoeld ontstaat een thermische gelaagdheid die niet comfortabel is en een hoog energieverbruik veroorzaakt. Bovenin de kamer is het eigenlijk te warm en onderin te koud. Met TONZON Vloerisolatie ontstaat een veel egaler binnenklimaat. Deze revolutionaire methode is gebaseerd op het principe van de thermosfles en bestaat uit volledig opvouwbare zogenaamde 'Thermoskussens'.

 
De benodigde lucht wordt pas op de plaats van bestemming toegevoegd: bij de klant thuis. De transportkosten zijn daardoor aanzienlijk lager dan van andere materialen en het systeem kan nog worden toegepast in krappe kruipruimtes waar je met andere materialen al niet eens meer komen kunt.

Toepassing en kenmerken

TONZON Thermoskussens worden gemaakt op 7 verschillende standaard breedtes en naadloos verwerkt. Het materiaal is niet irriterend of giftig. Tijdens het aanbrengen van het isolatiemateriaal is het niet nodig de woning tijdelijk te verlaten. Op het Thermoskussen is het DUBO-Keurmerk verleend. Ook de Bodemfolie heeft DUBO-Keur. Dit is een stevig zeil waarmee de kruipruimte bodem wordt afgedekt. Het stopt de verdamping van vocht en remt het radioactieve radongas dat uit de bodem ontwijkt.

 
TONZON BV
(053) 433 23 91

 
info@tonzon.nl
www.tonzon.nl

« Nieuws overzicht