Flink besparen op bouwkosten met Kingspan Kooltherm® K8 spouwisolatie

Tot 13% extra winst in de bouwsector.

Ondanks de steeds strenger wordende EPC-eis kan, door toepassing van Kingspan Kooltherm® K8 spouwplaat, duizenden euro’s worden bespaard op de bouwkosten van een woning.

In plaats van hogere bouwkosten door de strengere EPC-eis dus een aanzienlijke verlaging.

Onderzoeksrapport levert bewijs

Het gerenommeerde onderzoeksbureau Archidat/Bouwformatie toont besparingen aan die oplopen tot 13% bij de bouw van een tussenwoning. Het rapport vermeldt onderzoeksdata, waarin een vergelijking is gemaakt tussen traditionele minerale wolisolatie en de revolutionaire Kingspan Kooltherm® K8 spouwplaat. Bij gebruik van minerale wol zijn o.a. hogere investeringen in installaties nodig om aan de strengere EPC-eis te voldoen.

Win(st)-win(st) situatie

Naast de genoemde kostenbesparing levert de Kingspan Kooltherm® K8 spouwplaat nog meer winst op. Zo is het mogelijk om lichtere en slankere bouwconstructies toe te passen, is de Kingspan Kooltherm® K8 spouwplaat duurzaam, vormvast en eenvoudig te verwerken en beschikt de isolatieplaat over een vezelvrije kern.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van de Kingspan Kooltherm® K8 spouwplaat? Bent u geïnteresseerd in het onderzoeksrapport van Archidat/Bouwformatie of wilt u een afspraak met één van onze projectmanagers?

 
Kijk dan op: www.kingspaninsulation.nl/meerwinstvoordebouwsector

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie