Overheaddeuren met een hoge isolatiewaarde Rc 5.0 m2K/W

Protec Industrial Doors levert inbraakwerende overheaddeuren met meerdere unieke eigenschappen.

Voor het Nationaal Militair Museum in Soesterberg heeft Protec Industrial Doors inbraakwerende overheaddeuren geproduceerd met een weerstandsklasse 4 gecombineerd met een hoge Rc-waarde van 5.0 m2K/W.

Deze inbraakwerende overheaddeuren voor de toegang van de diverse museumstukken hebben een afmeting van ong. 16.000 x 6.500 mm (bxh). Ze hebben een nieuw en uniek design met meerdere eigenschappen gecombineerd in één deuroplossing.

Afgestemd op wens klant

De hoge isolatiewaarde op de complete deurconstructie is te behalen op zowel de hangardeuren als de gewone overheaddeuren. Afhankelijk van de gewenste of vereiste isolatie-eis is het mogelijk ons deurconcept hierop aan te passen. Onze nieuwe productiefaciliteit met diverse nieuwe machines biedt de mogelijkheid om hiervoor diverse oplossingen voor te produceren.

 
Isolerende deuren kunnen compleet afgestemd worden op de wensen van de klant en het project. Het toepassen van een hogere of lagere isolatiewaarde ten opzichte van de deuren toegepast in het project van het Nationaal Militair Museum, behoort ook tot de mogelijkheden.

Outstanding classificatie

Overheaddeuren met deze isolatiewaarden kunnen een behoorlijke bijdrage leveren aan energiebesparing en de duurzaamheidprestatie in uw pand. Deuren van Protec kunnen zo een positieve bijdrage leveren aan de totale BREEAM beoordeling en een bijdrage leveren op de weg naar de 5 sterren Outstanding classificatie.

 
Ook overheaddeuren met een hoge isolatie waarde zijn weer te combineren in één deuroplossing met eigenschappen als inbraakwerendheid, geluidsisolatie, explosiebestendigheid of speciale architectonische deuren.

Mogelijkheden

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van deze deuren binnen uw bouwproject of ontwerpfase dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Protec Industrial Doors via info@protecindustrialdoors.com of telefonisch via (085) 486 09 02 voor aanvullende informatie en advies.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie