Ongekende betrouwbaarheid: de nieuwe Blessing NexiTech

Eaton Cooper Safety introduceerde onlangs een nieuw Blessing noodverlichtingsarmatuur: NexiTech.

Betrouwbaarheid, stijl en kwaliteit worden gecombineerd in dit moderne LEDarmatuur. NexiTech is eenvoudig te installeren en biedt een verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden.

De combinatiearmaturen zijn voorzien van high power LEDs aan de onderkant. Zo wordt niet alleen aangegeven waar de nooduitgang zich bevindt, maar zorgt dezelfde armatuur ook voor een goede verlichting van de vluchtweg in de directe nabijheid.

Toepassing

NexiTech is een veelzijdig armatuur dat zowel geschikt is voor vluchtwegverlichting als enkel- en dubbelzijdige vluchtwegsignalering. De armaturen kunnen zowel aan muren als plafonds gemonteerd worden. Daarnaast heeft men de keuze om ze in- of op te bouwen.

 
Hoewel NexiTech uitermate geschikt is voor binnengebruik, kan de armatuur met behulp van een IP65 kit eenvoudig tot buitenarmatuur worden getransformeerd. Met deze kit kan NexiTech ook goed toegepast worden in vochtige en stoffige omgevingen zoals ondergrondse parkeerplaatsen of in lichte industrie.

Lichtoutput

Alle decentrale modellen kunnen permanent en niet-permanent geschakeld worden. In permanente mode is de lichtoutput 60 lm voor alle modellen. Dit garandeert een perfecte uitlichting van het pictogram volgens de NEN-EN1838 met een zo laag mogelijk energieverbruik. In noodbedrijf zal de lichtoutput afhankelijk zijn van de maximale lichtoutput van de armatuur (bijv. 400 lm).

 
Bij de combinatie armaturen zijn de high power LEDs voor de vluchtwegverlichting enkel aan in nood, wat een extra energiebesparing oplevert.

Dipswitch

Het is mogelijk om alle decentrale armaturen binnen een project in even en oneven groepen te splitsen door middel van een dipswitch. De duurtest van de oneven groep zal een week na de test van de even groep plaatsvinden. Hiermee wordt voorkomen dat alle noodverlichting aan is tijdens een duurtest. Bij stroomuitval direct na een duurtest, zullen dan niet alle batterijen leeg zijn.

 
Kijk voor meer informatie over NexiTech op www.coopersafety.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie