Eurovent bevestigt hoge COP waarden DVM S systemen Samsung

Officiële Eurovent certificatie voor Samsung’s vernieuwd DVM S assortiment!

Het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten staat hoog in het vaandel bij Samsung. Op het gebied van klimaatbeheersing is dit afgelopen jaar onder meer zichtbaar geworden met de introductie van een geheel vernieuwd DVM S assortiment.

Deze energie-efficiënte lucht en water warmtepomp- en warmteterugwinningssystemen worden gekenmerkt door buitensporig hoge COP’s, ook bij zeer lage buitentemperaturen.

Hoge COP waarden

Om deze geweldige cijfers kracht bij te zetten, heeft Samsung als eerste leverancier van klimaatbeheersingsapparatuur haar DVM S systemen laten certificeren door de onafhankelijke organisatie Eurovent.

 
Na toetsing van onze systemen aan Eurovent condities mogen wij met gepaste trots zeggen dat Eurovent onze enorm hoge COP waarden bevestigt! De Eurovent rapporten zijn te vinden op www.eurovent-certification.com.

Onafhankelijke certificering

Eurovent is de onafhankelijke Europese belangenorganisatie voor de HVAC branche. Om eerlijke concurrentie binnen de klimaatbranche te beogen, heeft zij een certificeringsprogramma ontwikkeld, waarin zij de door de producent gepubliceerde specificaties controleert en toetst aan de geldende Europese normen. Het Eurovent certificaat is voor adviseurs, architecten en installateurs een garantie voor betrouwbare apparatuur.

Verbazingwekkend hoge verwarmingscapaciteiten

Deze extreem hoge rendementen en verwarmingsprestaties van een Samsung DVM S worden mogelijk gemaakt door toepassing van nieuwe, innovatieve technologieën. Zo maakt het systeem als eerste in zijn soort gebruik van door Samsung zelf ontwikkelde compressoren. Dit zijn inverter tweetraps tussengasinjectie compressoren.

 
Deze tussengas injectie technologie (vapor injectie) is standaard voorzien en zorgt voor een extra boost op het rendement van het systeem. En in tegenstelling tot andere VRF systemen, die een combinatie van vaste en inverter compressoren gebruiken, bevat Samsung’s DVM S alleen variabele inverter compressoren.

 
Hierdoor wordt een minimale hoeveelheid energie verbruikt: beide compressoren opereren namelijk in hun eigen werkingsgebied, met een gelijk aantal werkingsuren. Door deze bijzondere, optimale capaciteit verdelende werking presteert het systeem op zijn meest efficiënte wijze.

Meer informatie: www.samsung-klimaat.nl of (055) 527 77 77.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie