Maak een ‘selfie’ met GWO Snap-on wandgoot en win

Help Legrand installerend Nederland te inspireren om snel, stijlvol, duurzaam en kostenbesparend te werken.

Eerder dit jaar introduceerde Legrand Nederland met succes het nieuwe Van Geel GWO Snap-on wandgootsysteem. De GWO Snap-on is zeer compact, monteert razendsnel en levert perfect geïntegreerd resultaat met het schakelmateriaal.

 
Deze stijlvolle wandgoot werd inmiddels al in tal van projecten toegepast. Werkt u momenteel aan een project met deze compacte wandgoot? Maak een ‘Snap-on-selfie’ van uzelf en de goot, en zeg: ik ben om!
Help ons installerend Nederland te inspireren om snel, stijlvol, duurzaam en kostenbesparend te werken. Legrand Nederland brengt projecten en de monteurs van haar producten in beeld. En u? U wint misschien wel één van de mooie prijzen!

Sneller en strakker

De Van Geel GWO Snap-on wandgoot bewijst zichzelf. Veel installateurs zijn al om! Voortaan hoeft u zich niet meer af te vragen welk type schakelmateriaal u gebruikt en welke hulpmiddelen daar dan bij horen om deze in te bouwen. Met het Mosaic schakelmateriaal, met meer dan 200 functies, kunnen voeding- en data-aansluitingen direct, zonder montagedozen, adapters of afdekramen, in de wandgoot worden geklikt. Dit werkt niet alleen sneller, maar omdat Mosaic schakelmateriaal gelijk ligt met de voorzijde van de romp, oogt de installatie ook veel strakker. Daarbij komt dat dankzij deze constructie een grote hoeveelheid kabels geplaatst kan worden in een relatief kleine wandgoot.

Ik ben om! en de selfie-wedstrijd

‘Snap-on-selfie’ gemaakt? Stuur hem naar info@legrand.nl en de foto wordt op onze Facebook pagina geplaatst.
De eerste 15 inzendingen ontvangen alvast de ‘GWO Capstok’. Het handige hulpmiddel om deksels van de wandgoot te openen zonder deze te beschadigen en twee goten eenvoudig te stellen. De magneet bovenaan zorgt voor het gemakkelijk uitlijnen en vastzetten van de nieuwe goot.

Mooie prijzen

Daar blijft het niet bij. De drie deelnemers van wie de selfie de meeste ‘likes’ krijgt op Facebook, winnen één van deze mooie prijzen:

  1. Een Tesla model S voor één dag, met 200 km vrij rijden,
  2. Tickets voor 2 voor een OMdenk-theatershow, in een schouwburg naar keuze,
  3. Je winnende foto op canvas.

Een ‘Snap-on-selfie’ insturen kan tot en met 28 februari 2015. De winnaars worden begin maart 2015 bekendgemaakt. Veel succes!

« Nieuws overzicht