Easy-Vent: natuurlijke toevoer met minimaal breekwerk

Effectieve ventilatie voor bestaande gebouwen.

Bij renovatieprojecten kunt u veel voordeel behalen met de reductie van sloop- en breekwerk. Kiest u Easy-Vent® dan reduceert u het breekwerk tot een minimum en maakt u de installatie zo eenvoudig mogelijk.

De gepatenteerde modellen Flexi en Mini kunt u zelfs installeren zonder demontage van de radiator.

Tochtvrij

Easy-Vent is ontworpen voor een comfortabel natuurlijk leefklimaat voor iedereen die zich in een ruimte bevindt. Easy-Vent wordt, net als een raamrooster, toegepast in combinatie met mechanische afzuig en bevindt zich bijna onzichtbaar achter de radiator. Hierdoor zorgt het systeem voor een tochtvrije leefruimte gecreëerd met verse opgewarmde lucht. Het systeem wordt al meer dan 15 jaar succesvol gebruikt in Zweedse woningen en appartementen.

Samenstelling

Een set bestaat uit een luchtgeleider, luchtkanaal en een buitenmuurrooster (al dan niet geïntegreerd in het luchtkanaal).
U kunt kiezen voor de volgende systemen:

  • Easy-Vent E-B en D-B - deze luchtgeleiders fungeren tevens als ophangconsole voor de radiator. Geschikt voor nieuwbouw en renovaties waarbij radiatoren worden vervangen. Geschikt voor alle radiatoren met een hoogte van maximaal 900 mm en een lengte van minimaal 600 mm. Geef het merk en de hoogte van de radiator door en de Easy-Vent wordt passend gefabriceerd.
  • Easy-Vent RENOVATIE - geschikt voor snelle ventilatieverbetering of renovaties waarbij u de radiatoren kunt laten hangen. Uw keuze voor de juiste uitvoering, Flexi, Mini of Maxi, is afhankelijk van de plaats waar u het gat wilt boren.

 
Lees meer over de werking en vind technische gegevens en prijzen op de website van Spirair.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie