Epoxyvoeg Starlike Defender doodt bacteriën

Starlike Defender is het eerste antibacteriële epoxyvoegmiddel.

Met Starlike Defender ontwikkelde Litokol spa een uniek epoxyproduct dat niet alleen passief maar vooral actief bacteriën bestrijdt.

Starlike Defender is daarmee het eerste antibacteriële epoxyvoegmiddel.

 
Testen uitgevoerd door de Universiteit van Modena en Reggio Emilia toonden objectief aan dat voegen uitgevoerd in Starlike Defender 99,9% van de bacteriën weten te elimineren.

Bijzonder hygiënisch

Daardoor is Starlike Defender dan ook bijzonder geschikt voor ruimtes waar een hoge mate van hygiëne gewenst is zoals gezondheidscentra, productielocaties van voedingsmiddelen, scholen, sporthallen, openbare zwembaden, kantines, grootkeukens.

 
Starlike Defender behoort tot de Starlike epoxyproducten range en is net als de overige producten uniek door zijn eenvoudige verwerkbaarheid en uitgebreide standaard kleuren scala.

Italiaanse producent Litokol

Litokol, in de buurt van Modena, het hart van de Italiaanse keramische tegelindustrie, is sinds 1968 actief met de ontwikkeling en productie van hoogwaardige lijm- en voegmortelproducten die wereldwijd naar 90 landen worden geëxporteerd.

 
Litokol wordt in Nederland vertegenwoordigd door Keramix.

Website

Meer informatie over de Starlike producten vindt u op www.keramix.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie