Flexibele oplossing voor automatische schuifdeuren heet DORMA ST-FLEX

DORMA introduceert nieuwe productfamilie ST-FLEX schuifdeuren.

Sinds kort heeft DORMA een compleet nieuw assortiment automatische deuren om in- en doorgangen in gebouwen betrouwbaar, energie-efficiƫnt en veilig uit te voeren. Het uitgebreide FLEX programma speelt in op elke individuele behoefte van de klant.

Minder energieverbruik

De basis is de stille, microprocessor gestuurde schuifdeuraandrijving ES 200 die modulair opgebouwd kan worden om aan alle wensen te voldoen. Deze aandrijving is niet alleen heel stijlvol (kaphoogte van slechts 100 mm) maar ook heel duurzaam en getest. Vanuit deze basis kan men uitbreiden naar een oplossing die helpt het energieverbruik te verminderen. De ST-FLEX Green reduceert energiekosten doordat deze met zeer isolerend glas en thermisch onderbroken profielen wordt uitgevoerd. Zoekt u juist veiligheid, dan kan dit met de ST-FLEX Secure die met dezelfde smalle profielen voorzien is van pantserglas en een unieke elektrische meerpuntssluiting. Wanneer er niet al te veel ruimte is zijn er ook telescopische- of zelfs vouwdeuroplossingen in het ST-FLEX programma te vinden.

 
Zoekt u een puur en minimalistisch ontwerp, dan zijn voor binnendeuren de ST MANET en PURE de aangewezen oplossingen. Uiteraard zijn er ook ST-FLEX systemen met ingebouwde paniekdeuren en desgewenst met panieksluiting.

BIM

De ontwikkelingen staan niet stil bij DORMA. Dagelijks wordt er door de ontwerpers en engineers gewerkt om de producten nog beter te maken. De nieuwste ontwikkeling is DORVISION waarmee DORMA de schuifdeuren op afstand kan monitoren en zelfs eventuele storingen kan oplossen zonder fysiek een monteur te hoeven sturen.

 
Ook biedt DORMA klanten en ketenpartners schuifdeuren aan in BIM (Building Information Modeling). De gevelbouwer kan de DORMA deur met BIM eenvoudig in zijn gevel integreren en samen met zijn ketenpartners, zoals architect, aannemer en eindgebruiker, profiteren van de diverse voordelen van DORMA kwaliteit en BIM.

 
Hier vindt u meer info of neem contact met ons op voor een offerte.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie