Solatube zorgt voor visueel comfort in elke ruimte

Gezond daglicht via Solatube voor een goed leefklimaat in elk vertrek.

Niets is zo prettig als gezond daglicht in huis. Met het daglicht via Solatube® zien woonruimtes er comfortabeler en natuurlijker uit.

Multifunctioneel

Solatube transporteert daglicht via een reflecterende buis tot over een lengte van wel 10 meter naar vrijwel elk vertrek in de woning. Zo worden ruimtes op een eenvoudige manier multifunctioneel inzetbaar.
De opslagruimte wordt bijvoorbeeld kinderkamer en de zolder wordt kantoor. En met de speciale kelderdoorvoer is het zelfs mogelijk om ook in de kelder aangenaam daglicht te krijgen. Kortom het huis groeit gemakkelijk met veranderende behoeften mee.

Ubiflex dakdoorvoer

Het Solatube daglichtsysteem is universeel toepasbaar voor nieuwbouw en renovatie. De kleine diameter en het doordachte montagesysteem maken de installatie op elk daktype snel en eenvoudig. Dit is ook zeker het geval met de nieuwste ontwikkeling, de Solatube Ubiflex dakdoorvoer.

 
Ubiflex is dé loodvervanger en eenvoudig verwerkbaar. Bovendien is het materiaal buigzaam en goed in te kloppen, waardoor het geheel nauw aansluit op de pannen. Dit geeft een mooi strak eindresultaat.

Visueel comfort

Door de speciale koepel en reflectiemateriaal is de Solatube bovendien UV-werend. Hierdoor heeft u overal weldadig daglicht en natuurlijke kleuren, maar geen verkleuring van onder meer meubels, tapijt en houten vloer. U haalt optimale lichtopbrengst en visueel comfort in elke ruimte. Maar ook een aangename vermindering van energie, geluid en inbraakgevoeligheid. De Solatube ECO is met isolatiewaardes tot wel 0,5 W/m2K zeer geschikt voor de passiefbouw.

Continu licht

Aanvullende accessoires maken het systeem compleet afgestemd op de wensen van de gebruiker. Door de Solatube te combineren met verlichtingsarmatuur of TechLED komt er continu licht uit hetzelfde systeem. Met de ruime keuze aan plafondplaten is er tevens een mooie afwerking van het daglichtsysteem, passend bij elk interieur.

 
Meer over daglichtsystemen

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie