Troax gaaspanelen effectief tegen inbraak en vandalisme

Gaaswanden voor de indeling van uw kelder, garage of bergingen.

Of het nu om een nieuwe constructie of een renovatie gaat, Troax biedt klanten een hoog niveau aan veiligheid en beveiliging.

Met verschillende beveiligingsniveaus en een aantal verschillende sloten en deurontwerpen, krijgt u een bergingssysteem dat geschikt is voor bijna alle gebouwen.

Drie beveiligingsniveaus

Onze gaaspanelen zijn effectief tegen inbraken en vandalisme. Daarnaast zorgen ze voor een frisse omgeving met goede ventilatie. Troax gaaspanelen kunnen zo aangepast en opgebouwd worden dat ze aan uw specifieke eisen voldoen. Ze kunnen ter plaatse aangepast worden op maat van uw ruimte, bijv. bij hellende plafonds op zolder.

 
Bovendien kunt u de beveiligingsniveaus van onze drie systemen met elkaar combineren; een innovatieve manier om u de meest betaalbare en toekomstgerichte oplossing te bieden. Troax Classic is een instapvariant, voor ruimtes waar reeds een goede externe beveiliging is. Het Troax Medium paneel is een sterkere variant en wordt gebruikt in ruimtes met middelmatige beveiliging. Troax Safe is onze sterkste variant voor inbraakgevoelige ruimtes.

Privacy

Voor ruimtes waar extra privacy benodigd is, hebben we panelen in volle plaat. Het is een veilige, duurzame en eenvoudig te monteren afscherming. URSP kan makkelijk gecombineerd worden met onze andere typen gaaspanelen voor opslagruimtes.

 
We leveren ook fietsenstallingen met golfplaten dak. Deze zijn verkrijgbaar in standaardmaten, maar kunnen ook op uw maat geleverd worden.

 
Standaard worden onze materialen voorzien van een grijze epoxy poedercoating in RAL 7037. Voor buitentoepassingen hebben wij een thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) variant. Op aanvraag zijn alle andere RAL-kleuren verkrijgbaar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie