Assortiment Saint-Gobain Weber Beamix basis voor goede vloeropbouw

Een geslaagd project met weber.floor project in combinatie met weber.col project.

Naast de productsegmenten ‘gevel’, ‘reparatie’, ‘waterdichting en ‘hulpstoffen’ is Weber Beamix ook een gerenommeerd leverancier van bouwproducten voor het ‘vloer- en tegelsegment’.

Deze twee segmenten zorgen voor snelle en makkelijke oplossingen voor renovatie en nieuwbouw.

Vlakheid ondervloer

Twee topproducten uit het Saint-Gobain Weber Beamix assortiment zijn weber.floor project en weber.col project: een project egalisatiemortel en dito tegellijm. Afgestemde producten die breed inzetbaar zijn met een vertrouwde en duurzame combinatie voor een geslaagd project.

 
Een goed begin van een project wordt gevormd door een goede basis. Dit begint met de opbouw van de vloer. Door de uitgesproken vlakheid van de ondervloer hoeft de tegelzetter zich niet meer te bekommeren om de vlakheid van zijn tegelwerk. De tegelzetter kan makkelijker en sneller zijn tegelwerk plaatsen. Vlakke ondergronden versnellen het proces en zorgen ervoor dat er minder tegellijm nodig is, wat weer gunstiger is voor uw portemonnee.

Weber.floor project – 25 kg

Een zelfnivellerende cementgebonden egalisatiemortel geschikt voor de meeste soorten binnenvloeren. Egalisatiemortel in de klasse CT-C25-F5, volgens NEN-EN 13813.

 
Weber.floor project wordt hechtend toegepast op betonnen, steenachtige ondergronden en op cement- en calciumsulfaatgebonden dekvloeren. Toepasbaar in laagdikten van 1 tot 30 mm in één arbeidsgang. Weber.floor project kan zowel handmatig als machinaal met behulp van equipement worden aangebracht.

  • 1 - 30 mm laagdikte;
  • CT-C25-F5;
  • na 4 uur beloopbaar;
  • basis voor diverse vloerafwerkingen.
Weber.col project – 25 kg

Een flexibele tegellijm voor het plaatsen van keramische vloer- en wandtegels op vrijwel alle ondergronden. Tegellijm in de klasse CT2E,volgens NEN-EN 12004. Weber.col project kan naast de weber.floor project worden toegepast op o.a. cementdekvloeren, vloeren met vloerverwarming en bestaand tegelwerk.

  • binnen en buiten toepasbaar;
  • vloer en wand;
  • voor vrijwel alle ondergronden;
  • geschikt voor het verlijmen van grote oppervlaktes.
Weber helpt u verder!

De producten weber.floor project en weber.col project spelen in op de vraag van de verwerker van vandaag. Kwalitatief goede producten tegen een eerlijke prijs.

 
Laat u zelf overtuigen en informeer bij uw Bouwmaterialenhandel of bel Saint-Gobain Weber Beamix.

 
Meer informatie is terug te vinden op onze website: www.weberbeamix.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie