Descol sportvloeren renoveert en moderniseert Europese school Den Haag

Klasloken en gymzaal Europese school krijgen comfortabele vloerafwerking.

De Europese school in Den Haag is in 2012 in zijn geheel verbouwd. Descol sportvloeren heeft toen niet alleen de gymzaal op de begane grond geleverd, maar ook de prefab wandbekleding aangebracht.

Maar Descol sportvloeren, in samenwerking met Sika, kan meer dan alleen sportvloeren. Naast verkeers- en veiligheidsruimten leveren wij ook vloeren voor klaslokalen en natte ruimten.

Sika® ComfortFloor® PRO

In de gangen en klaslokalen is bewust gezocht naar een comfortabele vloerafwerking en de Sika® ComfortFloor® PRO is hieruit als meest geschikte optie naar voren gekomen. Dit systeem heeft 4 millimeter rubber dat voor demping zorgt. Om een gelijke uitstraling te creëren met de vloerafwerkingen op de begane grond, zijn de vloeren voorzien van een deco-chip en zijn de kleuren gebaseerd op het huidige marmoleum op de begane grond.

Accentvlakken

Het meest opvallende kenmerk van dit project is niet alleen het aanbrengen van diverse gietvloeren, sportvloeren en prefab wandbekleding. De specifieke uitdaging lag bij het afwerken van de radiatoren en verwarming in de gymzaal. Ook is er een unieke combinatie van deco-chips en witte accentvlakken bij de deuren aangebracht. Deze accentvlakken hebben een afmeting van circa 1.5 x 0.80 m en zijn ook voorzien van een deco-chip.

 
Het is belangrijk dat de vloer in het scheikundelokaal zuur- en loogbestendig is. Uiteraard was ook hier een oplossing voor en zo is er gezorgd voor een speciale coating die aan deze strenge eisen voldoet. De nieuwe gietvloer is onderscheidend en een zichtbare verbetering ten opzichte van de andere vloeren in het gebouw.

Totaalconcept

Dankzij de fusie van Descol sportvloeren met Sika Nederland uit Utrecht hebben we nu een team van 130 medewerkers en zijn wij in staat om scholen en sportfaciliteiten totaal nieuw in te richten. Met een focus op duurzame ontwikkeling en winst voor onze klanten. Winst, die veel verder gaat dan financieel voordeel alleen.

 
Zo bieden wij bijvoorbeeld het Kelder tot Dak concept. Van kelder tot dak realiseren we een totaalconcept van daksystemen, wandbekleding, vloeren en kelderbekleding.

 
Meer sportvloeren  

« Nieuws overzicht